Maskenbal na ledu

Sub, 27.02.2021 - 23:28 -- dejan.vukovic

Gradski savez "Sport za sve" je u petak 26. februara na gradskom klizalištu, sa svojim članovima, održao završnu svečanost „Maskenbal na ledu“.

Manifestacija je tradicionalna i održava se povodom završetka svake klizačke sezone. Savez u okviru svojih programskih aktivnosti realizuje program “klizanje–rekreativno vežbanje na ledu” koji podrazumeva učenje i savlađivanje prvih koraka na ledu i vežbanje na ledu koristeći se osnovnim elementima umetničkog klizanja na rekreativnom nivou. Osnovni cilj programa je da deca i odrasli bez obzira na starosnu uzrast i klizačke sposobnosti imaju mogućnost da se upoznaju sa elementima umetničkog klizanja kroz rekreativno bavljenje sportom.

Završnu svečanost „Maskenbal na ledu“ otvorila je najstarija grupa, koreografijom na muziku „Veličanstveni šou” (The Greatest Show). Nakon njihovog nastupa sledilo je uručivanje diploma i svečani defile svih članova programa “ klizanje” koji su uspešno završili ovogodišnju sezonu. manifestacija je okončana maskenbalom na ledu uz slobodno klizanje i igre.

Program “Klizanje” vodile su Merimja Kulić, profesorica fizičkog vaspitanja i trener umetničkog klizanja, Ines Bem i Ivana Rajčić treneri i Isidora Kulić demonstrator. 

Custom Search