Poziv umetnicima - Muzički paviljon

Sre, 02.03.2022 - 10:22 -- darko.kovacevic

Mlađi, stariji, solisti, grupe, afirmisani i neafirmisani bendovi, muzički sastavi, umetnici, amateri, formalni i neformalni bendovi... Svi ste pozvani da se javite i predstavite vaš nastup posetiocima Palića.

O čemu se zapravo radi?

Muzički paviljon na Paliću postoji već više od 100 godina. Namenjen je da bude prostor na kojem se održavaju manji promenadni koncerti. Pre 100 godina gradsko veće je sklopilo ugovor koji nalaže da 13 članova njegovog orkestra svakog dana tokom juna, jula i avgusta svira promenadnu muziku.

Prošle godine smo započeli divan projekat koji je prepoznat od strane pubike. Potrudili smo se da, kao nekada, turistima i posetiocima pružimo kompletniji ugođaj tokom boravka na Paliću, te su prošle godine letnje subote bile rezervisane za koncerte na Muzičkom paviljonu. Želja nam je da se ti koncerti nastave i u sezoni koja je pred nama, i da kroz kvalitetnu muziku upotpunimo doživljaj Palića.

A gde ste tu vi?

Svako ko ima želju, volju, talenat i pre svega pozitivnu energiju pozvan je da se prijavi i možda dobije priliku da svoj nastup izvede na ovom originalnom i lepom prostoru.

Prijave primamo do petka 27. maja do 15 časova. Pošaljite nam mejl sa nazivom vašeg sastava, kratkim opisom vašeg nastupa (žanr, koliko sastav ima članova, koliko vokala, muzičkih instrumenata i slično), audio, video ili foto materijal vašeg nastupa, kao i kontakt podatke (ime i prezime, broj telefona i mejl) i mi ćemo vam se javiti i dogovoriti oko svih detalja i uslova.

Otvoreni smo za saradnju i sa ostalim umetničkim grupama. Obratite nam se, predstavite svoj rad i sigurno ćemo uspostaviti neki vid saradnje.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-mail adrese [email protected] ili putem telefona 065/960 27 92
 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search