Biciklisti Spartaka osvojili medalje na Kupu Srbije

Sre, 08.06.2022 - 16:04 -- dejan.vukovic

Biciklisti Spartaka uspešno su uečstvovali na 7. i 8. Kupu Srbije koja su održana 29. maja u Rumi i 5. juna u Odžacima. 

Na 7. Kupu Srbije u Rumi najsupešniji od subotičana bio je Vuk Trišić koji je osvojio 2. mesto u konkurenciji mlađih kadeta koji su vozili 32 kilometra. U istoj konkurenciji do bronazne medalje stigao je Ivan Perčić, dok je Vujković Lamić Nikola bio trinaesti a Mandić Bogdan konakčno zauzeo 16. mesto. U konkurenciji kadetkinja na stazi ukupne dužine 48 kilometara Nikolini Perčić je zamalo izmakla medalja, osvojila je 4. mesto. U istoj konkurenciji fabian Eniko je bila šesta.      

Nedelju dana kasnije na 8. kupu Srbije koji je održan u Ođžacima istakao se Ivan Perčić osvajanjem drugog mesta u konkurenciji mlađih kadeta. Marko Tikvicki je trku završio na 5. mestu, Vuk Trićić je bio sedmi, Vujković Lamić Nikola je zauzeo 10. poziciju a Mandić Bogdan je trku završio na 14. mestu. 

Trenutno najbolji subotički biciklista Mark Perčić je kao član juniorske reprezentacije Srbije učestvovao na dve međunarodne trke koje na kojima je u četiri dana voženo po pet etapa. Mark je uspešno okončao obe trke, Svetski kup u Francuskon, Trophee Centre Morbihan i Svetski kup nacija  Tour du Pazs de Vaud koji je vožen u Švajcarskoj. 

Custom Search