Najava 60. Internacionalne veslačke regate

Pet, 01.07.2022 - 10:16 -- darko.kovacevic

Subotica će ovaj vikend biti centar zbivanja veslačkog sporta u Srbiji. 60. internacionalna regata Vojvodina Open biće održana na regatnoj stazi na jezeru Palić, u organizaciji VK Palić, a uz podršku Veslačkog saveza Srbije, VS, Vojvodine, Grada Subotice i Sportskog saveza Grada Subotice.

60. internacionalna veslačka regata Vojvodina Open zakazana je za 1-3 jul, a očekujemo oko 300 veslača iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Bugarske, Severne Makedonije.

Vojvodina Open je tradicionalno takmičenje, prvenstvo pokrajine otvorenog tipa, koje se na našem jezeru održava više od pola veka, a veslački klub Palić je domaćin, koji gaji odličnu saradnju i prijateljstvo, kako sa srpskim klubovima, tako i sa klubovima u Mađarskoj, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji.

Ove godine smo u program takmičenja uvrstili memorijalnu trku Tomislav Zvekanović, u čast preminulog čika Tomike, dugogodišnjeg predsednika i trenera VK Palić, koji je svojim radom doprineo izuzetno mnogo u razvoju našeg veslačkog kluba i sporta u Subotici.

Želimo da pozovemo sve Subotičane da dođu i bodre veslače i naš klub u subotu i nedelju 2 i 3 jula.

Kvalifikacione trke počinju od 09.30h, dok finala počinju od 13h.

Čekamo vas na Paliću!

VK Palić
 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search