Biciklisti Spartaka nastupili na niz trka

Sre, 10.05.2023 - 23:19 -- dejan.vukovic

Biciklisti Spartaka nastavili su sa takmičenjima u državi i inostarnstvu. Nastupali su na trkama u Slovačkoj i Mađarskoj a zatim u Novom Sadu i Somboru.   

Na Kupu Slovačke koji je održan u mestu Dudice, Nikolina Perčić je zauzela sedmo mestu u kriterijumskoj trci na stazi dužine 13,5 km i dvanaesto mesto u drumskoj trci na 47 kilometara. Vuk Trišič je bio dvadeset peti na stazi od 22,5 km dok je u drumskoj trci zauzeo 27. mesto na stazi ukupne dužine 65 kilometara. Pored njih na trkama je nastupio i Ivan Perčić koji je zauzeo 38. (22,5 km) i 45. mesto (65 km).

Sledeći nastup su imali na Kupu Mađarske koji je u Seksardu. Najbolji rezultat ostvarila je Nikolina Perčić koja je zauzela četvrto mesto na stazi dužine 25 kilometara. Vuk Trišić je bio šesti a Ivan sedmi na stazi dužine 75 km. Nastupio je i Nikola Vujković Lamić.

U Novom Sadu je održan Kup Srbije kao i Prvenstvo Vojvodine u kriterijumskoj vožnji. Nikola Vujković Lamić je osvojio četvrto mesto na Kupu Srbije i drugo na Prvenstvu Vojvodine, Mikloš Kereši dva druga mesta a Mihajlo Bolić četrnaesto i šesto mesto. 

Na Kupu Srbije i Prvenstvu Vojvodine u drumskoj vožnji koje je održano u Somboru Nikolina Perčić je bila treća i prva, Uroš Bašić Palković dvadeset i drugi i osmi, Ivan Perčić treći i drugi, Vuk Trišić sedmi i četvrti, Nikola Vujković Lamić osmi i peti, Mihajlo Bolić četvrti i prvi, Mikloš Kereši četvrti i treći.

 

Ličnosti: 
Custom Search