Fudbaleri Bačke savladali Hercegovac

Sub, 04.11.2023 - 19:46 -- dejan.vukovic

Bačka 1901 - Hercegovac Gajdobra 4:2 (3:2)

Stadion "Kraj somborske kapije", Gledalaca: oko 50, Sudija: Radulović Milan (Crvenka), Strelci: 1:0 Matijašević (12.), 2:0 Mezei (20.), 2:1 Laković (32.),  3:1 Vrana (40.), 3:2 Račić (45.), 4:2 Malenčić (82.)

Bačka 1901: Đurđevac, Bjedov, Vrana (46. Kujundžić), Radmanović, Temunović (71. Malenčić), Kiš, Šijačić, Ivković ( 71. Nenadović), Milijašević, Mezei, Matijašević. Trener: Zoran Milidrag.

Hercegovac: Lukač, Pejović, Hrnjez Vladimir, Bajat, Sudžum, Račić, Laković, Hrnjački, Tadić, Hrnjez Slobodan ( 77. Gubaš), Tešanović. Trener: Branislav Gajić.

Fudbaleri Bačka savladali su Hercegovac iz Gajdobre sa 4:2 u utakmici 13. kola Vojvođanske lige grupa Sever. Publika je mogla da uživa u kvalitetnoj utakmici u kojoj je postignuto čak šest golova uz pobedu domaćina. 

Gosti su bolje otvorili utakmicu, imali su terensku inicijativu, ali su do vodstva stigli domaćini u 12. minutu golom Matijaševića. Osam minuta kasnije Mezei je odlično izveo slobodan udarac sa oko 25 metara, loptu je preko živod zida poslao u mrežu za 2:0. nakon pola sata igre gosti su uspeli da smanje prednost. Strelac je bio Laković koji je bio najspretniji pred golom Bačke nakon što je lopta ubačena iz kornera. Treći gol domaćini su postigli u 40. minutu, Vrana je loptu poslao u mrežu nakon odličnog pasa i prodora Matijaševića pored odbrane fudbalera Hercegovca. Nije tu bio kraj uzbuđenjima u prvom poluvremenu, u poslednjim trenucima iskusni Stevan Račić iz slobodnog udarca smanjuje prednost Bačke na 3:2. 

Nastavile su obe ekipe sa ofanzivnom igrom i u drugom poluvremenu. Ređale su se prilike na obe strane ali nije bilo golova. Šanse za bačke imali su Matijašević, Radmanović i Šijačić, dok su svoje prilik eimali i gosti. U finišu utakmice Bačka je imala terensku inicijativu što su iskoristili u 82. minutu. Nakon odbijene lopte u šesnaestercu gostiju Malenčić postavlja konačnih 4:2 u 82. minutu.     

 

Tagovi: 
Custom Search