Fudbaleri Bačke pripreme počeli sa novim trenerom

Uto, 23.01.2024 - 20:05 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Bačke počeli su sa pripremama za nastavak sezone u Vojvođanskoj ligi, grupa Sever sa novim trenerom Aleksandrom Kopunovićem.

Prvotimce je na prozivci prvi pozdravio Slobodan Kustudić, sportski direktor Bačke, koji ih je upoznao sa planom priprema i aktivnosti do prvih prolećnih utakmica – Nismo bili zadovoljni jesenjim rezultatima, nekoliko mečeva nismo smeli da izgubimo. Ostaje nam u sećanju i poslednja utakmica u Đurđinu u kojoj smo pokazali našu najslabiju igru. Bilo je dosta problema sa igračima koji nisu mogli da prisustvuju treninzima, i mislim da je to jedan od razloga zašto naš tim nije bio bolje plasiran. Promenili smo stručni štab i na mesto trenera je došao moj bivši igrač Aleksandar Kopunović – Mrkela koji razume fudbal i vredan je. Probaćemo da mu omogućimo što veći broj kvalitetnih igrača, te da Bačka bude ponovo kandidat za najviši plasman.

Aleksandar Kopunović je istakao da će kroz rad i pripremni period gde ih očekuje šest prijateljskih mečeva pokušati da što bolje pripremi ekipu za nastavak sezone -  Nadam se da ćemo se što bolje spremiti, kako bi kvalitetno odigrali prolećni deo. Trudićemo se da pripreme koncipiramo tako da i igrači koji rade mogu da budu sa nama na treninzima. Drago mi je što su igrači sa simpatijama reagovali na moj dolazak, neke sam i trenirao u mlađim kategorijama. Daćemo sve od sebe da vidimo i ko od omladinaca Spartaka može da pređe kod nas i da nam pomogne.

Tagovi: 
Custom Search