Košarkaši Spartak Office shoesa dočekuju Metalac

Sre, 24.01.2024 - 17:23 -- dejan.vukovic

Košarkaši Spartak Office shoesa u prošlom kolu doživeli su ubedljiv poraz u Vršcu i sada žele pobedom nad Metalcom da vrate samopouzdanje pred nastupajući balon vikend u ABA 2 Ligi.  

Subotičani će u četvrtak 25. januara ugostiti ekipu Metalca. Utakmica se igra sa početkom od 19:00 časova u subotičkoj Hali sportova. Predstojeći duel najavio je jedan od najiskusnijih u redovima Spartak Office shoesa, Luka Cerovina  – Iza nas je jako loša utakmica protiv Vršca, slabo smo odigrali, pa sada moramo da dođemo do pobede. Moramo da prikažemo bolju igru i da se spremimo za predstojeće utakmice u ABA 2 ligi koje će se odigrati u Novom Sadu. Očekuju nas tri utakmice, biće teško, ali se nadamo da ćemo vratiti formu koju smo imali protiv Vojvodine. 

Trener Vladimir Jovanović istiće da se uočeni problemi analiziraju i rešavaju – Odnos prema utakmicu u Vršcu nije bio odgovarajući, izgubili smo nit koju smo gradili kroz utakmice na domaćem i gostujućem terenu. Vrlo malo stvari, barem u slučaju mog tima, vi možete da predosetite, u smislu lošeg treninga i loše atmosfere, pa onda dođe loša utakmica. Analiziramo slučaj, pronalazimo problem i rešavamo ga. I protiv Sloge smo pokazali problem što se tiče odbrane, iako smo taj meč dobili sa velikom razlikom. Ponovili smo te mane i protiv Vršca. Bilo je dosta kadrovskih promena u ekipu u poslednje vreme dolaskom Cerovine, Gordića i Lazića. Treba neke stvari da legnu i nadam se da će se to desiti što pre. 

 
Custom Search