Članovi Top Fightera osvojili pet medalja na kik boks Prvenstvu Vojvodine

Pon, 26.02.2024 - 18:47 -- dejan.vukovic

Prvenstvo Vojvodine u kik boksu u disciplini K1 održano je u Bečeju u subotu 24. februara na kojem je KIk boks klub Top Figter iz Subotice započeo takmičarsku sezonu.  

U konkurenciji mlađih juniora Aleksandar Tot je u kategoriji do 48 kg, ostvario je dve pobede i zasluženo osvojio zlatnu medalju. Isti uspeh zabeležio je i Martin Toldi među starijim juniorima u kategoriji do 63.5 kg.  Juniorka Milena Kovačević je u kategoriji +70 kg odradila svoj prvi meč i osvojila srebrnu medalju. Uspeh je ostvaren i u seniorskom uzrastu, Milica Despotović je u kategoriji do 52 kg osvojiula prvo mesto, a Nikola Lončar je u kategoriji do 75 kg ostvario dve pobede u četvrtfinalu i polufinalu i sada čeka finale na sledećem Prvenstvu Vojvodine.

Naredni dan u nedelju 25. februara održano je Pojeidančno prvenstvo Vojvodine u boksu na kojem su takođe nastupili članovi KBK Top Fighter. Stefan Repčen je u kategoriji do 40 kg pobedom prekidom u prvoj rundi postao prvak Vojvodine u kadetskoj konkurenciji. 

Takmičare je predvodio trener Alen Heralić. Prvenstva Vojvodine takmičarima Top Fighter su poslužila  kao odlična pripremama pred državna takmičenja koja ih očekuju u boksu i kik boksu u martu mesecu.

Custom Search