Rukometaši Inđije odneli bodove iz Subotice

Pon, 26.02.2024 - 20:24 -- dejan.vukovic

Spartak – Inđija 22:23 (9:9)

Hala sportova u Subotici. Sudije: Sekulić Marko i Jovandić Vladimir. Sedmerci: Spartak 1/1, Inđija 2/1. Isključenja: Spartak 10 min., Inđija 6 min.

Spartak: Miskin 5, Ivić, Marić, Kuburović 1, Laković, Spremo 2, Bukvić A., Cmiljanović 3, Radojičić, Bukvić D. 2, Milinković 3, Spasić 2, Kolarić, Ćosić 4, Vojvodić, Maksimović.

Inđija: Milovanović, Draško Mladenko 2, Dušanić, Mašić 3, Abramović 3, Grozdić 1, Draško Marko, Radovanovićš 7, Bogojević, Stojićević, Rakocije 5, Panović 2, Kovačević, Škarić, Živković, Milovac  

Rukometaši Spartaka ispustili su osvajanje bar jednog boda protiv Inđije u utakmici 16 kola Super B lige koje je održano u Subotici. Tri minuta pre kraja Spartak je vodio sa 22:20 da bi gosti preokrenuli na 22:23. U poslednjem napadu Spartak je uputio dva šuta na gol, ali nisu uspeli da savladaju protivničkog golmana pa su bodovi otišli u Inđiju.

Utakmica je bila izuzetno ineteresantna i do kraja neizvesna. Poveli su gosti golom Vukašina Rakocije, nekadašnjeg igrača Spartaka. Domaćini su uzvratili i u 13. minutu golom Spreme imali prednost od 4:2. Usledilo je novo izjednačenja a nakon gola Panovića sada je prednost bila na strani Inđije, 5:6. Minut pre kraja prvog dela Inđija je imala dv agola viška, 7:9, međutim to nije obeshrabrilo domaće koji su golovima Spasića i Bukvića poravnali na 9:9 pred obavezni odmor.

Gosti su bolje započeli drugo poluvreme. Goilom abramovića imali su prednost od 5 golova u 43. minutu, 11:16. Uspeo je Spartak da se vrati u ritam, u narednih sedam minuta napravili su seriju 6:1 za rezultatko poravnanje od 17:17 deset minuta pre kraja meča. Drugim golom Spasića Spartak je poveo da 20:18 u 54. minutu i činilo se da će subotičani uspeti iskontrolisati meč do kraja.  Nadu da bodovi ostaju u Subotici doneo Bukvić Dimitrije golom u 57. minutu za 22:20. Imali su gosti odgovor, Rakocija i Draško Mladenko postižu golove za poravnanje rezultata na 22:22 minut pre kraja. Spartak ne koristi svoj napad da bi Radovanović najefikasniji rukometaš susreta doveo svoj tim u vodstvo od 22:23. Imali su subotičani poslednji napad. Akciju su odlično izveli, međutim iz igledne situacije umesto gola usledila je nova odbrana golmana Inđije, lopta dolazi ponovo u ruke subotičana, još jedan pokušaj i novi promašaj za konačnih 22:23.

Tagovi: 
Custom Search