NHL: Kučerov protivnik publike na NHL all-star utakmici

Čet, 29.02.2024 - 09:35 -- darko.kovacevic

U NHL all-star utakmici 2024. godine, održanoj u subotu na Scotiabank Areni, Nikita Kučerov je preuzeo ulogu negativca u Hjuzovom timu.

Napadač Tampa Bay Lightning-a igrao je odlično – dokaz je bes sa kojim ga je izviždala gomila od 18.819 gledalaca. Kučerov je postigao gol i napravio rezultat u polufinalnoj utakmici koju je izgubio sa rezultatom 6-5 od Metjuza. Zato je, uprkos porazu, Kučerov napustio Toronto sa prijatnim sećanjima.

Rivalstvo između Lightning-a i Toronto Maple Leafs-a eskaliralo je nakon što su se timovi iz Atlantske divizije sastali u plej-ofu Stanlei Cupa u poslednje dve sezone, gde je svaki pobedio. Tako je, kao jedini predstavnik "Tampa-Beja" na NHL utakmici svih zvezda 2024.godine, Kučerov postao očigledna meta za navijače "Toronta".

Zviždanje je počelo kada se Kucherov borio i završio poslednji u NHL All-Star utakmici 2024. koju je u petak predstavila kladionica DraftKings Sportsbook u Scotiabank areni, a nastavljeno je kada je Kučerov predstavljen kao deo Hughesovog tima u subotu.

Kučerov se nije uplašio i podsticao je navijače.

Dvostruki nosilac Stenli kupa sa Tampa Bay (2020, 2021), nosilac Hart Trophy, kao najvredniji igrač NHL-a u sezoni 2018/19, Kučerov vodi u ligi sa 85 poena (32+53) u 49 utakmica ove sezone, jedan ispred Nathana MacKinnona iz Colorado Avalanche.

Tridesetogodišnji hokejaš pokazao je svoju veštinu svetske klase u subotu, igrajući sa napadačem Vancouver Canucksa, Eliasom Petterssonom i napadačem Anaheim Ducksa, Frankom Vatranom.

*foto: wikipedia

Tagovi: 
Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search