Отворен наградни конкурс: Они су хероји 2024

Pet, 12.04.2024 - 09:21 -- darko.kovacevic

Коме бисте рекли браво и хвала за солидарност, храброст и подршку? За којег дискретног хероја из ваше околине треба да чује цела Србија?

Отворен је нови циклус конкурса „Они су хероји“, у организацији Делегације Европске уније у Србији. Овај конкурс намењен је оним људима из наше околине који несебично чине добра дела, често далеко од очију јавности.

Прошлогодишња кампања омогућила је да јавност чује за чак 172 херојске приче из бројних градова Србије. Ове године, од данас, ову могућност ће имати нови хероји и хероине.

Номиновање најинспиративнијих и најхрабријих појединаца – наших суграђана, пријатеља, чланова породица трајаће до 3. маја, на сајту www.onisuheroji.rs, након чега ће уследити гласање и одабир финалиста. Правила и услове конкурса могу се пронаћи на поменутом сајту, а херојима и хероинама биће уручене награде које су обезбедилие познате националне и међународне компаније и установе.

Конкурс „Они су хероји“ покренула је Делегација Европске уније у 2020. години, у жељи да награди дела солидарности која су важна за свако друштво и на тај начин истакне једну од темељних вредност на којима почива ЕУ.

Номинуј свог хероја или хероину већ сада – путем сајта www.onisuheroji.rs. Нема малог доброг дела, рачунају се свака несебична акција, херојски потез и пожртвованост за другог!

 

ЕУ ИНФО МРЕЖА

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search