Nova koalicija za lokalne izbore

Kategorija: 

СУБОТИЦА НАШ ГРАД – УДРУЖЕНА ОПОЗИЦИЈА СУБОТИЦЕ – НАЦИОНАЛНА И ДЕМОКРАТСКА

Коалиција странака и покрета окупљени око искрене борбе за добробит грађана Суботице излази на локалне изборе за одборнике Скупштине града Суботице. У саставу коалиције су Покрет Живим За Србију, Двери, Доста је било и Народна странка.
У досадашњем раду ових странака грађани могу да препознају искрену жељу за корените промене на локалу. Били смо највећи заговорници и опозиционари овој власти. Пре свега јер наша залагања нису само бављење дневним политичким темама, већ је то борба за промену система вредности. Када је у друштву владала хистерија звана ,, Корона,, ове странке су делиле мишљење да вакцинација треба да буде слободан избор сваког појединца, грађанина Суботице.
Када су грађани Суботице били угрожени безбедоносно од стране кријумчарских банди миграната, били смо на висини задатка, делом на терену указујући на сав бесмисао политике ове власти али и кроз правна средства притискајући највише органе Републике Србије, да предузму мере и ограниче кретање миграната ван прихватних центара.
Штитили смо нашу Суботицу и наше грађане и разним активностима, указивали на погубну политику ове власти.
Недавно смо покренули петицију за бесплатне уџбенике и ужину за све ђаке града Суботице. Петицију са 1270 потписа смо предали челницима градске куће. Још никакав одговор нисмо добили, јер просто ову садашњу власт мишљење грађана не интересује!
Остали смо доследни себи, држави али и граду где живимо и којег волимо. Јер Суботица је НАШ ГРАД!
Ми нашу борбу за добробит грађана Суботице настављамо, овог пута залагањем и борбом да грађани који деле наше традиционалне и породичне вредности имају представнике у Скупштини града Суботице.
Носилац листе Коалиције СУБОТИЦА НАШ ГРАД – УДРУЖЕНА ОПОЗИЦИЈА СУБОТИЦЕ -НАЦИОНАЛНА И ДЕМОКРАТСКА је Жељко Частван, опозиционар који се показао као човек који воли свој град, суботичанин, ожењен, отац двоје деце. Многи грађани га се сећају са разних протеста из града од организовања породичне шетњице до протеста око проблема миграната.
Позивамо све грађане који деле наше вредности и који нам верују да ћемо бити истрајни у нашој заједничкој борби да дођу да нам дају подршку, свој потпис!
Термине за потписе ћемо објавити путем друштвених мрежа и локалних медија.

Ličnosti: 
Custom Search