Jovan Ždrnja

Igor u prilogu sa Vladonijem podseća kratko na prošlos ovog lokala koji je ostavio pečat u noćnom životu grada.

Večerašnje druženje bilo je poslednje...

Sub, 30.03.2024 - 23:30

Gradski odbor Srpske radikalne stranke obeležio je danas slavu sveta Tri jerarha, u prostorijama Nove opštine, u prisustvu funkcionera, članova, simpatizera i dugogodišnjih prijatelja.

Kum slave je bio Đorđe Malbašić.

Poslanik u pokrajinskom parlamentu Nemanja Šarčević dao je izjavu za medije u kojoj kaže da je najzad prilika Srbija dobije pravog predsednika u liku dr Vojislava Šešelja.

Obred je izveo otac Dragan Stokin i u obraćanju prisutnima između ostalog je rekao (pogledati video prilog u celini - Srbin je teološka odrednica!):

- ... Nema pravoslavaca bez Pravoslavlja, nema Pravoslavlja bez crkve. Liturgije je ono što je temelj...

detaljnije
Ned, 12.02.2017 - 19:10

Cilj jučerašnje posete predsednika pokreta Nova Srbija, Velimira Ilića je obilazak opštinskih i mesnih odbora gde se razmatrao
- plan radova pred lokalne mesne i opštinske izbore
- obilazak jednog pogona za preradu voća i povrća u Novom Žedniku i pri tome se razgovaralo o tome šta na koji način pomoći privrednicima jer MZ Novi Žednik je tražila proširenje kapaciteta struje, nastavak radova oko kanalizacije i pomoć oko infrastrukture u industrijskoj zoni Novi Žednik.
Tako da je privrednicima zakazan sastanak u ministarstvu i obilazak par lokacija u Čačku kako bi videli neka tehnička rešenja sa tamnošnjim privrednicima

Čet, 25.06.2015 - 08:55
Custom Search
Subscribe to Jovan Ždrnja