spa centar

Akva park na Paliću će od srede, 3. aprila raditi produženo - svakodnevno od 10 do 20 časova.

Cene ulaznica za Akva park ostaju nepromenjene - 900 dinara za celodnevni boravak za odraslu osobu i 600 dinara za poludnevnu ulaznicu za lica starija od 12 godina koja će važiti u terminu od 16 do 20 časova.

Gostima su i dalje na raspolaganju vodeni sadržaji u unutrašnjem, zatvorenom delu Akva parka: četiri bazena i dva tobogana.

Podsećamo da se, kao i do sada, Wellnes i Spa sadržaji dodatno naplaćuju, a cena ostaje 500 dinara za celodnevno korišćenje.

U toku su pripreme da od 1. juna ove godine posetiocima budu...

detaljnije
Uto, 02.04.2024 - 23:25

Двери Суботица: Цене услуга коришћења термалног базена морају бити драстично смањене!!!
Двери у Суботици су од почетка изградње Аква парка указивали на бескрупулозно и срамно одузимање термалног базена од грађана Палића и његово смештање у оквир Аква парка. Тада смо упозоравали, а и сада исто мислимо, да је то учињено на штету пензионера, наших старијих суграђана, као на штету инвалидних лица и особа које имају здравствених проблема.
Термални базен је био реновиран годину дана пре него што је отет од грађана. Као такав, базен је испуњавао захтеве корисника, а након реновирања, његова употребна сезона продужена, јер је испод надстрешнице поред базена направљено подно грејање. Требало је поставити само једну монтажну конструкцију или цераду око конструкције, и његово...

detaljnije
Uto, 26.09.2023 - 10:47

Na današnjoj press konferenciji za medije zakazanoj u 18.00 posle izlaska poslednjeg gosta u akvaparku direktor Goran Radanović je rekao sledeće:

Izgradnja Akva parka na Paliću je veliki napredak u turističkoj ponudi naše destinacije. 

Podsetiću da je preduzeće "Eliite Palić" već tri decenije vodeći turistički operater na ovom području, sa hotelima "Park" i "Jezero" i restoranima "Mala gostiona" i "Riblja čarda".
Uzimanjem Akva parka u zakup, "Elitte Palić" je upotpunio ponudu veoma važnim...
detaljnije
Sre, 20.09.2023 - 23:12

Poštovani predstavnici medija,

Preduzeće „Elitte Palić“ ima zadovoljstvo da najavi da će Akva park na Paliću početi sa radom u petak, 15. septembra 2023. godine. Radno vreme je od 10 do 18 časova, sedam dana u nedelji.

S obzirom da je letnja kupališna sezona završena, u akva parku na Paliću posetioci će moći da koriste bazene i...

detaljnije
Čet, 14.09.2023 - 17:11

Akva park na Paliću biće za decu iz cele Srbije „raj na zemlji“ i sve ih pozivam da dođu, poručio je Vučić tokom obilaska završnih radove na izgradnji akva parka na Paliću, za koji je planirano da radi tokom cele godine, a unutar koga će postojati spa, velnes centar, kao i zatvoreni bazeni.

Ovo je naša ideja bila odavno. Na ovaj način se podiže turistička ponuda Palića, koji je prelep. Ovde imate, lepe vinarije, salaše, zoo-vrt. Možda nam samo fali malo hotela", naveo je Vučić.

Naglasio je da je dobro to što će park biti predat privatnoj kompaniji na upravljanje, jer kako je istakao oni na bolji način upravljaju takvim objektima, ali je naglasio da će akva park ostati u vlasništvu grada.

Predsednik Srbije je istakao i da će akva park...

detaljnije
Pet, 01.09.2023 - 23:59

Detalji iz grada, pojačanog uređenja centra, saobraćajnica, ( obilaznica oko Palića se čisti ), zelenih površina, zastava itd.

Stiže nam počasni građanin sutra definitivno iako mediji nisu dobili potvrdu 24 sata pre dizanja zastave..

Čet, 31.08.2023 - 11:23

Na jutrošnjoj konferenciji za štampu pod vodotornjem na Paliću, Ištvan Pastor, izneo sveže informacije o radovima na Paliću. - oko rekonstrukcije vodotornja - popločavanja staza od Prezidenta do Fontane - tehnički prijem Spa centra i termibi otvaranja istog. Izjave u prilogu.

Sre, 09.08.2023 - 11:35

Poštovani,

Saopštenje gradskih organizacija Ekološkog ustanka i Narodne stranke u Subotici šaljem u nastavku:

"Subotičani pa i oni drugi koji su želeli da se rashlade od letnjih vrućina u „akva parku“ po svemu sudeći to će do kraja avgusta činiti u lavoru.

Dugo najavljivan događaj, po nekoliko puta odlagan, odložen je po peti put ovoga puta za mesec dana.

Niko od nadležnih nije našao za shodno da obrazloži razlog ponovnog odlaganja otvaranja kao i neprimereno i bahato potrošenih 1,6 milijardi dinara. Da li je u pitanju tehnički prijem i puka administracija saznaćemo već krajem avgusta, q možda i nećemo."

Bane Maksimović
Predsednik G.O.
Narodna stranka

Sre, 02.08.2023 - 17:30

Palić, 17. jul – U prostorijama preduzeća DOO „Park Palić“ danas je održan postupak otvaranja ponuda za davanje u zakup nepokretnosti Akva Park na Paliću. Komisija je utvrdila da se na Javni oglas o sprovođenju postupka prikupljanja pismenih ponuda za davanje u zakup Akva Parka na Paliću prijavio jedan ponuđač.
Uvidom u dokumentaciju konstatovano je da je preduzeće „Elite Palić“ DOO, Palić, u svojstvu ponuđača podnelo blagovremenu i potpunu ponudu, u skladu sa uslovima i kriterijumima iz Javnog oglasa.
U predstojećem periodu, u skladu sa utvrđenom procedurom, biće preduzete dalje neophodne i predviđene radnje u cilju zaključenja Akta o davanju u zakup nepokretnosti Akva Park na Paliću sa izabranim ponuđačem, kako bi se stvorili uslovi za otpočinjanje...

detaljnije
Pon, 17.07.2023 - 15:12

Ministar turizma i omladine Republike Srbije Husein Memić, sa domaćinom Ištvanom Pastorom, predsednikom Skupštine društva „Park Palić“, i direktoricom Parka Palić Valerijom Denč obišao vodotoranj, Veliki park, Veliku terasu i Akva park, kao važna obeležja ove turističke destinacije Palića.

Vodotoranj ulazi u rekonstrukciju da bude završen do kraja godine.

Posle razgovora i šetnje do Akva parka dali su izjave za medije koje se nalaze u prilogu.

 

Uto, 13.06.2023 - 21:07
Custom Search
Subscribe to spa centar