Najzad se otvara Spa centar za posetioce

Čet, 14.09.2023 - 17:11 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 

Poštovani predstavnici medija,

Preduzeće „Elitte Palić“ ima zadovoljstvo da najavi da će Akva park na Paliću početi sa radom u petak, 15. septembra 2023. godine. Radno vreme je od 10 do 18 časova, sedam dana u nedelji.

S obzirom da je letnja kupališna sezona završena, u akva parku na Paliću posetioci će moći da koriste bazene i wellness sadržaje u unutrašnjim, zatvorenim delovima akva parka.

Gostima će biti na raspolaganju četiri bazena: dva hidromasažna, jedan sa termalnom vodom i jedan dečiji. U funkciji će biti i dva tobogana, jedan za odrasle i jedan za decu.

Korišćenje wellness sadržaja se dodatno naplaćuje. Posetiocima su na raspolaganju tri saune sa različitim temperaturama, slana soba i dva parna kupatila sa različitim procentima vlažnosti vazduha.

Gosti, na ulazu akva parka, nakon plaćanja ulaznice, dobijaju narukvicu koja im omogućava zaključavanje slobodnog garderobnog ormarića prema sopstvenom odabiru.

U okviru prostora sa bazenima gostima će biti ponuđeni sadržaji hrane i pića primereni kupališnom objektu.

Kapacitet sadržaja u unutrašnjem, zatvorenom delu akva parka je oko 300 gostiju, pa posetioce molimo za razumevanje ako, zbog interesovanja nismo u mogućnosti da primimo sve zainteresovane.

Takođe, molimo posetioce da prate uputstva zaposlenog osoblja i poštuju pravila ponašanja u nameri da se svi prijatno osećaju prilikom posete akva parku na Paliću.

Srdačno,

Elitte Palić“

 

 

U prilogu: cenovnik usluga Akva parka na Paliću.

 
DNEVNA KARTA (10h-18h)

RADNI DAN

SUB-NED

DECA DO 2 GODINE

BESPLATNO

BESPLATNO

DECA OD 2 DO 12 GODINA

600 din.

600 din.

ODRASLI

900 din.

900 din.

PORODIČNA (2+JEDNO DETE DO 12 GODINA)

2.200 din.

2.200 din.

PORODIČNA (2+DVOJE DECE DO 12 GODINA)

2.500 din.

2.500 din.

POLUDNEVNA KARTA (15h-18h)

 

 

DECA DO 2 GODINE

BESPLATNO

BESPLATNO

DECA OD 2 DO 12 GODINA

400 din.

400 din.

ODRASLI

600 din.

600 din.

PORODIČNA (2+JEDNO DETE DO 12 GODINA)

1.300 din.

1.300 din.

PORODIČNA (2+DVOJE DECE DO 12 GODINA)

1.500 din.

1.500 din.

WELLNESS (10h-18h)

500 din.

500 din.

 

CENOVNIK AKVA PARKA PALIĆ DO 31.12.2023.

 

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Na današnjoj press konferenciji za medije zakazanoj u 18.00 posle izlaska poslednjeg gosta u akvaparku direktor Goran Radanović je rekao sledeće:

Izgradnja Akva parka na Paliću je veliki napredak u turističkoj ponudi naše destinacije. 

Podsetiću da je preduzeće "Eliite Palić" već tri decenije vodeći turistički operater na ovom području, sa hotelima "Park" i "Jezero" i restoranima "Mala gostiona" i "Riblja čarda".
Uzimanjem Akva parka u zakup, "Elitte Palić" je upotpunio ponudu veoma važnim...
detaljnije
Post date: Sre, 20.09.2023 - 23:12

Akva park na Paliću biće za decu iz cele Srbije „raj na zemlji“ i sve ih pozivam da dođu, poručio je Vučić tokom obilaska završnih radove na izgradnji akva parka na Paliću, za koji je planirano da radi tokom cele godine, a unutar koga će postojati spa, velnes centar, kao i zatvoreni bazeni.

Ovo je naša ideja bila odavno. Na ovaj način se podiže turistička ponuda Palića, koji je prelep. Ovde imate, lepe vinarije, salaše, zoo-vrt. Možda nam samo fali malo hotela", naveo je Vučić.

Naglasio je da je dobro to što će park biti predat privatnoj kompaniji na upravljanje, jer kako je istakao oni na bolji način upravljaju takvim objektima, ali je naglasio da će akva park ostati u vlasništvu grada.

Predsednik Srbije je istakao i da će akva park...

detaljnije
Post date: Pet, 01.09.2023 - 23:59

Palić, 17. jul – U prostorijama preduzeća DOO „Park Palić“ danas je održan postupak otvaranja ponuda za davanje u zakup nepokretnosti Akva Park na Paliću. Komisija je utvrdila da se na Javni oglas o sprovođenju postupka prikupljanja pismenih ponuda za davanje u zakup Akva Parka na Paliću prijavio jedan ponuđač.
Uvidom u dokumentaciju konstatovano je da je preduzeće „Elite Palić“ DOO, Palić, u svojstvu ponuđača podnelo blagovremenu i potpunu ponudu, u skladu sa uslovima i kriterijumima iz Javnog oglasa.
U predstojećem periodu, u skladu sa utvrđenom procedurom, biće preduzete dalje neophodne i predviđene radnje u cilju zaključenja Akta o davanju u zakup nepokretnosti Akva Park na Paliću sa izabranim ponuđačem, kako bi se stvorili uslovi za otpočinjanje...

detaljnije
Post date: Pon, 17.07.2023 - 15:12

U prilogu video zapis sa prikazom radova na betoniranju podova, razvodu strujne mreže, podnog grejanja, termo izolacije, kanalizacionih radova, varenju cevi u sistemu vodoinstalacije kao i postavljanju keramike.

Post date: Pon, 27.03.2023 - 23:53

Najavljeno je da je obezbeđeno nedostajućih ukupno 800 miliona dinara i da bi dugo očekivani velnes i spa centar na obali jezera trebao biti završen do maja naredne godine.

Nakon pauze od godinu i po dana tokom kojih je urađen graditeljski, izvođački, ali i finansijski presek na gradilištu akva parka na Paliću, proteklih sedmica radovi su ponovo nastavljeni.

Subotičani, turistički radnici, ali i sve brojniji posetioci Palića koji ovde provode deo svog odmora, sa nestrpljenjem očekuju završetak izgradnje akva parka koji bi trebao značajno da obogati turističku ponudu i doprinese atraktivnosti destinacije.  

Zamišljen je kao velnes i spa kompleks na 4,5 hektara pored same obale Palićkog...

detaljnije
Post date: Sub, 24.09.2022 - 08:38
Custom Search