Otvorena adaptirana pošta 5.

Sre, 07.05.2008 - 12:00 -- dejan.malagurski

Adresiranjem i slanjem pisma ministarki u Vladi Srbije resorno zaduženoj i za poštanski saobraćaj, predsednik Izvršnog veća Vojvodine mr Bojan Pajtić i generalni direktor JP PTT Srbija Goran Ćirić simbilično su danas otvorili obnovljeni objekat filijale Pošte u subotičkoj Mesnoj zajednici Ketvaroš.
Radi se o objektu veoma važnom za građane ove i susednih mesnih zajednica, kao i za korisnike iz obližnjeg biznis centra. Adaptacijom objekta osposobljena je rampa za osobe sa invaliditetom i dva internet mesta. U njegovu obnovu Pošta je uložila oko 100 hiljada evra.
Tim povodom, predsednik Pokrajinske vlade mr Bojan Pajtić je izjavio da je u Vojvodini u poslednje dve godine uloženo više nego unazad 20 godina. - Samo preko Fonda za kapitalna ulaganja investirano je 35 milijardi dinara u strateške projekte kojima se podiže kvalitet života građana. U Subotici je za gasovod, vodovod, "Y krak", obdaništa i druge objekte izdvojeno 1,2 milijarde dinara – izjavio je Pajtić i dodao da  se u realizaciju nekih projekata u Vojvodini uključila i Republika. -Jedna od takvih institucija je i PTT Srbija, koja je investirala u 80 svojih objekata u Vojvodini. Osavremenjivanjem svog poslovnog prostora obezbedili su korišćenje poštanskih usluga na evropskom nivou – rekao je Pajtić.
Generalni direktor JP PTT Srbija Goran Ćirić je izneo da je cilj ovog preduzeća da se mreža od 1400 poslovnih jedinica podigne na viši nivo i ujednači kvalitet pružanja usluga u celoj Srbiji.

info: preuzezto sa sajta IV Vojovdine

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search