Subotički fudbaleri poraženi od novog Superligaša

Uto, 22.07.2008 - 18:00 -- dejan.vukovic

Fk Spartak Zlatibor Voda - Fk Jagodina 0:2 (0:2).



     U nastavku priprema za predstojeću sezonu fudbaleri Spartak Zlatibor Vode danas su na Gradskom stadionu odigrali prijateljski meč sa ekipom Fk Jagodina novim članom Meridijan superlige. Pobednik je rešen u prvom poluvremenu u roku od samo tri minuta kada su gosti sa dva precizna šuta uspeli da savladaju golmana Stojanovića. Prvo je cap. Jagodine Danijel Mihajlović u 23 minuti susreta sa 25 metara sproveo loptu u mrežu posle salabe intervencije subotičana u odbrani koji nisu uspeli da blokiraju šut, da bi zatim već u 27 minuti susreta Bojan Živković postavio konačan rezultat šutom sa 18 metara. Najbolju šansu za postizanje gola kod domaćih je imao Kopunović koji jeiskoristio dobar centaršut Torbice i glavom tukao ka golu međutim golman Jagodine je krajnjim naporima ipak uspeo da izbaci loptu u korner.



     Ekipa Spartaka Zlatibor Vode je meč počela u nešto drugačijem sastavu u odnosu na meč protiv Sente. Ovo je tek drugi meč u toku priprema i prvi trener Ranko Popović ima delikatan zadatak da izabere najboljih jedanaest od preko tridesetak fudbalera sa kojim raspolaže koji će činiti okosnicu tima u narednom periodu.



FK Spartak Zlatibor Voda: Stojanović, Glogovac, Oleta, Dašić, Milanković, Popović, Stojković, Kopunović, Marinković, Vuković i Torbica

još su igrali: Crkvenjakov, Jovetić, Papović, Trajković, Lubarda, Šalipurović, Šurbatović, Đokić, Nikutović i Nosković



Fk Jagodina: Pustinjaković, Marjanović, Milenković, Žunić, Mihajlović, Živković B, Živković M, Radosavljević, Mijailović, Pavlović, Spasojević

još su igrali: Vasković, Stamenković, Lukić, Blagojević, Tomić, Nikolić, Milenković, Radovanović, Ivezić, Vemić i Milić.



Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search