Predstavljena pojačanja u Fk Spartak Zlatibor voda

Pet, 30.01.2009 - 12:00 -- dejan.vukovic

Danas je u restoranu MG održana press konferencija Fk Spartak Zlatibor voda na kojem su predstavljena neka od pojačanja za predstojeću prolećnu sezonu. Fk Spartak Zlatibor voda se takmiči u Prvoj ligi Srbije iz koje će ove godine zbog reorganizacije takmičenja čak 5 ekipa ući u viši rang. Subotička ekipa iako je tek ove godine ponovo izborila plasman i takmiči se u Prvoj ligi, želela bi expresno da preskoši i ovu prepreku i da sledeće godine igra sa najboljim ekipama u Srbiji u Superligi.

Za takva ambicije bila su potrebna i adekvatna pojačanja na mestima gde su golubovi bili slabiji u jesenjem delu prvenstva. Pre svih dovedena su dva iskusna igrača Dragan Šarac koji se ponovo vratio u tim a koji je bio član Fk Zlatibor voda koja je izborila status prvaka Srpske lige u prošloj takmičarskoj sezoni i Milorad Janjuš, prvotimac Fk Novi Sad koji je dugo bio želja Fk Spartak Zlatibor voda. Janjuš je napadač koji je već u prvoj prijateljskoj utakmici u Somboru postigao pogodak i od koga se očekuju golovi u prolećnom delu.  Pored ovih iskusnih igrača prvom timu su se pridružili i omladinci koji su vredno radili i koji po mišljenju prvog trenera Ranka Popovića imaju kvalitet i želju za napredkom. To su Boris Hubert, Zoltan Nađ, Maslovara Boris i kao najmlađi među njima Puhalak Nenad.

Do početka prvenstva mogu se očekivati još poneka iskusna pojačanja koja bi mogla pomoći u ostvarivanju zajedničkog cilja. Fk Spartak Zlatibot voda sutra igra novu prijateljsku utakmicu protiv ekipe Honveda u Budimpešti. Nastavak priprema nastavljaju od ponedeljka u Horgošu, da bi završni deo odradili u Budvi gde odlaze 12.02.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search