KARAVAN "ZAŠTITA UMESTO ZABRANE" PRIKUPLJA POTPISE PODRŠKE U SUBOTICI

Pet, 18.09.2009 - 19:48 -- nikola.tumbas

Narodna inicijativa "ZAŠTITA UMESTO ZABRANE" poziva Vas da prisustvujete prikupljanju potpisa podrške građana Subotice. Svojim potpisom zainteresovani građani mogu da podrže predlog Zakona koji će regulisati pušenje u zatvorenim javnim i radnim prostorijama na način koji će biti po meri i nepušača i pušača.
Vreme: Nedelja, 20. septembar, 2009. od 17 - 19 časova
Mesto: Subotica - Kod pozorišta
Učesnici: Potpisivanju će prisustvovati predstavnik inicijativnog odbora narodne inicijative "Zaštita umesto zabrane"
Dodatne informacije: Karavan Narodne inicijative "Zaštita umesto zabrane" krenuo je 16. septembra i posetiće ukupno petnaest gradova širom Srbije. Nakon Leskovca, Vranja, Užica, Čačka, Jagodine, Kruševca, Kraljeva, Kragujevca Zrenjanina i Kikinde, jedanaesti grad u kojem će se nastaviti akcija prikupljanja potpisa je Subotica, a ostali gradovi koje će karavan posetiti su Negotin, Zaječar, Smederevo i Požarevac.

Građani Subotice će se upoznati sa predlogom zakona koji bi regulisao pušenje u zatvorenim javnim i radnim prostorijama, te će svojim potpisom moći i da ga podrže.

Da podsetimo, Narodna inicijativa "Zaštita umesto zabrane" pokrenuta je u aprilu ove godine kada je u prvih sedam dana prikupljeno je 80.000 potpisa. Oko inicijative su se okupila udruženja ugostitelja Beograda, Novog Sada, Niša i ugostitelji širom Srbije, kao i istaknuti pojedinci, koji razumeju ovu problematiku i njene posledice, te podržavaju način njenog efikasnog rešenja. Svi zainteresovani mogu pronaći više informacija o inicijativi, predlog Zakona, kao i listu mesta na kojima će se prikupljati potpisi na sajtu inicijative www.zastitaumestozabrane.com

Mesto održavanja: 
prog_id: 
4 788
Vreme održavanja - početak: 
Ned, 20.09.2009 - 17:00
Vreme održavanja - kraj: 
Ned, 20.09.2009 - 19:00
Kategorija: 
Custom Search