Partizan pobednik 3 pionirskog memorijalnog turnira Tihomir Bata Ognjanov

Ned, 25.10.2009 - 15:00 -- dejan.vukovic

Danas je na terenima Fk Bačka 1901 održan 3. memorijalni fudbalski turnir Tihomir Bata Ognjanov. Na turniru su učestvovale pionisrke selekcije Partizana, Crvene Zvezde, Vojvodine i domaćina Bačke 1901.

U prepodnevnom terminu Bačka je savladala Crvenu Zveudu sa 4:2, dok su crno-beli bili bolji od Vojvodine 3:1. Pobednici ovih utakmica su igrali za prvo mesto a poraženi se borili za treće mesto na turniru. Tako je u borbi za plasman Crvena Zvezda bila bolja od Vojvodine i pobedila sa 1:0 dok su u finalu snage odmerili Partizan i Bačka 1901. Crno beli su bili bolji i sa 2:1 savladali pionire Bačke 1901. Konačan plasman na turniru je bio sledeći: 1. Partizan, 2. Bačka 1901, 3. Crvena Zvezda i 4. Vojvodina.

Nakon odigrane finalne utakmice podeljeni su pehari za najbolje ekipe i pojedince, tako je za najboljeg golmana proglašen Mladen Ivić iz Vojvodine dok je najbolji strelac sa 4 gola i najbolji igrač turnira Danilo Pantić iz beogradskog Partizana. Pehare su pored ostalog uručivali i sinovi pokojnog Tihomira Bate Ognjanova sigurno jednog od najvećih fudbalskih imena Subotice.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search