Hokejaši Spartaka pobedom startovali u domaćem prvenstvu

Uto, 28.12.2010 - 21:00 -- dejan.vukovic

Spartak - Vojvodina 7:2 (1:1, 1:0, 5:1)

Hokejaši Spartaka pored mađarske OB1 lige igraju i domaće prvenstvo u kojem su večeras na Gradskom klizalištu pobedili ekipu Vojvodine sa 7:2 u utakmici prvog kola lige Srbije. Poveli su gosti golom Babića u prvoj trećini, da bi Nikola Bursać pred kraj prvog perioda izjednačio rezultat na 1:1. Efektnim golom Uglješe Dulića subotičani su došli do prednosti od 2:1 u drugoj trećini.

Raspucali su se hokejaši Spartaka u poslednjoj trećini u kojoj su postigli 5 golova i ostvarili ubedljivu pobedu. Posle izjednačenja novosađana na 2:2 Nikola Bursać svojim drugim golom ponovo donosi prednost Spartaku od 3:2. Raspucao se Boris Lecković u poslednjih desetak minuta susreta postigavši 3 naredna gola  za subotičke oklopnike. Konačan rezultat postavio je najmlađi spartakovac Andrej Cvik, golom u poslednjoj minuti za konačnih 7:2.

Spartak: Zvezdan Vidaković, Vedran Vereš, Miodrag Guzina, Akoš Fehervari, Uglješa Dulić 1, Boris Lecković 3, Danijel Gergelj, Atila rac, Željko Nešković, Marko Bošnjak, Nikola Bursać 2, Mišel Maslac, Andrej Cvik 1, Srđan Dakić, Dobrinko Kerleta. Trener: Rašid Šemsedinović

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search