Najlepša bašta i balkon Subotice

Uto, 05.06.2012 - 13:17 -- darko.kovacevic

U želji da motiviše sugrađane da oplemene svoj životni prostor a time i Suboticu učine lepšom, JKP "Čistoća i zelenilo" je raspisalo tradicionalni konkurs za izbor najlepše uređenih zelenih površina, i to za učesnike u 4 kategorije:

  • Najlepše uređena zelena površina oko pojedinačnog stambenog objekta - bašta;
  • Najlepše uređena zelena površina oko kolektivnog stambenog objekta - zgrada;
  • Izbor najlepšeg balkona okrenutog prema ulici;
  • Najlepše uređeno školsko dvorište i najlepše dvorište predškolske ustanove.

Konkurs počinje 05.06. 2012. i traje do 09.07.2012. Posle dostavljenih prijava, stručna komisija će obići sve prijavljene učesnike i proglasiti pobednike na gradskom nivou. Proglašeni pobednici će učestvovati na završnoj svečanosti, gde će "JKP Čistoća i zelenilo" javno proglasiti pobednike i dodeliti plakete - table i vredne nagrade.

Nagrade:
Privih 40 prijavljenih - jednodnevna stručna hortikulturna ekskurzija u Budimpeštu sredinom septembra. Za 3 prvoplasirana po kategorijama i specijalna nagrada će biti prigodni baštenski rekviziti i/ili sadnice, diploma i jednodnevna stručna hortikulturna ekskurzija u Budimpeštu, (ukoliko nije prijavljen među prvih 40).

Prijava:
Svoje predloge i prijave građani mogu poslati na adresu: JKP "Čistoća i zelenilo", Jožefa Atile 4. 24000 Subotica, sa napomenom: "Za konkurs najlepša bašta i balkon". Prijave se mogu poslati i na e-mail: [email protected]. Detalje o konkursu možete videti na web stranici http://www.cistoca-su.rs/
Da bi prijava bila potpuna potrebno je da sadrži ime i prezime vlasnika bašte, (ime škole-vrtića), balkona ili osobe za kontakt u stambenoj zgradi, tačnu adresu, broj telefona, kao i vreme kada komisija može doći i pogledati baštu, balkon ili prilaz zgradi. Prijave od strane druge osobe će biti važeće uz pristanak vlasnika. Poželjno je da sve prijave sadrže i fotografiju.

Za sve dodatne informacije se javite na telefon 024/620 404.
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

::

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Custom Search