Premijera mjuzikla "EMA" u nedelju

Kategorija: 

U nedelju 23. juna 2013. na sceni Dečjeg pozorišta u Subotici premijerno će biti prikazan mjuzikl "EMA" čime će se zaokružiti i završiti prva godina rada Dramskog studija Raičević.
Ovo je prva saradnja sa Dečjim pozorištem koja će se sigurno nastaviti i dalje , pošto predstava će nastaviti da se igra i u novoj sezoni na repertoaru.
Predstava će zabaviti i mlađe i starije. Puna je pesama, dečje energije i plesa što vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.
Reditelj predstave, autor muzike i scenografije je glumac Narodnog pozorišta u Subotici, Luka Mihovilović, autor stihova je Marijana Kolar. Igraju polaznici Dramskog studija "Raičević":
U naslovnim ulogama su Astrid Weiss i Una Andonović.
U ostalim ulogama su: Dragana Albijanić, Karla Rudić, Siniša Stjepanović, Aleksa Knežević, Vladan Vukmanov, Dejan Prćić, Daniel Livingston, Kristina Lisica, Sara Simović, Bojana Todorović, Jelena Cvijan, Maja Ivković Ivandekić, David Dujak,Vanja Demeter, Jovan Bićanin, Danilo Bićanin, Nađa Sudarević, Nađa Kilijanović, Anastasija Korolija, Stefan Korolija, Veljko Mrvić, Luka Ivanković, Dora Ivanković.
IZVEDBE: 
Nedelja, 23. jun 2013. u 19h
Ponedeljak, 24. jun 2013. u 19h
Četvrtak, 27. jun 2013. u 19h
Karte se mogu rezervisati na broj telefona: 069 170 1939
Dramski studio "Raičević"
Prvomajska 93, Subotica
 

Custom Search