Audicija za najboljeg Stand Up komičara

Sre, 17.07.2013 - 13:30 -- dejan.vukovic

Miloš Nikolić, član Gradskog veća za kulturu najavio je audicija za najboljeg Stand Up komičara koja će se u našem gradu održati u dečijem pozorištu u subotu 20. jula od 18h. Ovu kao i sve ostale audicije koje će se održati širom Srbije organizuje Happy televizija.

Više o samom projektu rekao je Goran Marković, idejni tvorac ovog projekta kao i projekta "Nemoguća misija" - Pokrećemo novi šou na happy televiziji gde tražimo najboljeg komičara u Srbiji. Pobednik će za nagradu dobiti svoj sopstveni šou na televiziji, dok će petoro prvih pisati za taj šou. U Subotici audicija će se održati u subotu u Dečijem pozorištu od 18h. Snimaće se cela audicija pa ovom prilikom pozivam Subotičane da dođu i bodre svog favorita. Ima veliki broj već prijavljenih pa očekujemo šou od oko tri sata, biće ovo prilika da se svi zajedno malo nasmejemo i svojim aplauzima pomognemo takmičarima. Oni koji prođu ulaze u uži izbor od 50 komičara iz cele Srbije, audicija za njih će se održati u Beogradu, tamo biramo najboljih dvadeset koji će se uživo na televiziji Happy takmičiti za konačnog pobednika. Došao sam na ovu ideju jer mislim da ima previše muzičkih takmičenja a ima puno i onih ljudih koji se bave glumom ili nekim drugim kreativnim zanimanjem koji to mogu da pokažu. Očekujem da će nakon ovog projekta Srbija dobiti bar pet kvalitetnih Stand Up komičara.

Žiri se sastoji od četiri člana od kojih je jedan poznati stendaper koji će izvesti prvi nastup na audiciji, glumica Jelena Matijašević, Goran Marković idejni tvorac i producent i jedan član iz grada Subotice iz oblasti kulture. Takmičar koji osvoji tri glasa ide dalje. Još uvek ima mogućnosti da se takmičari prijave na audiciju i to do samog početka, jedino su organizatori zamolili da se sugrađani prijave do 17h u Dečijem pozorištu kako bi se mgli napraviti profili takmičenja.

 Na kraju Goran Marković je rekao da očekuje veliki broj Subotičana u Dečijem pozorištu jer ovaj grad voli glumu, voli pozorište i u subotu će građani imati prilike da uživaju komedijam koje izvode amateri.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search