Fudbalerke Spartaka savladale Lask Crvenu Zvezdu

Sre, 28.08.2013 - 21:51 -- dejan.vukovic

Spartak – Lask Crvena Zvezda 4:0 (1:0)

Gradski stadion. Gledalaca: 100. Sudija: Dejan Dimitrijević (Loznica). Strelci: M. Nikolić u 27, Nahi u 76. i 90, Čubrilo u 85. minutu.

SPARTAK: Ivanov, Ilić, Krstić, Savanović, Slović, Nahi, Falone, Ines (Malešević), M. Nikolić, Damjanović, Čubrilo.

LASK CRVENA ZVEZDA: Milojević, Đuriček (Stojanović), Damnjanović, Matić (Živanović), Bobić, Petričević (Pantelić), Blagojević, Erac, T. Đorđević, Pešić (Elenkov), Radosavljev (K. Đorđević).

Fudbalerke Spartaka pobedile su Lask Crvenu Zvezdu u odloženoj utakmici prvog kola sa 4:0. Subotičanke su odlično započele utakmice, zapretile su već u prvoj minuti preko Nahi. Usledilo je još par prilika Spartaka ali bez konkretne realizacije. Posebne probleme beograđankama u prvih pola sata zadavala je Jelena Čubrilo koja je prolazila po desnoj strani i često kvalitetno upošljavala svoje saigračice. Iz jedne takve akcije Spartak je došao u vodstvo u 27 minutu kada je Milena Nikolić iskoristila asistenciju Čubrilo i loptu poslala u mrežu.

U nastavku susreta Lask Crvena Zvezda je dvadesetak minuta dostojno parirala aktuelnom šampionu države, tada je ipak preovladao kvalitet i veće iskustvo Subotičanki koje su se u finišu meča raspucale. Marie Nahi je udvostručila vodstvo u 76. minutu, da bi osam minuta pre kraja Čubrilo svoju dobru današnju igru krunisala golom za vodstvo od 3:0. Konačan rezultat postavila je Nahi svojim drugim golom u poslednjim trenucima meča.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search