Természetgyógyászat a Népkörben

Kategorija: 

Az egészségmegőrzés, a különböző természetes gyógymódok iránti érdeklődés egyre nagyobb teret hódít. A Népkör MMK természetgyógyász-előadássorozata részeként, minden hónapban elismert vajdasági és magyarországi szakemberek tartanak előadást. E program keretében szervezték meg ma az Ősi Forrás családi egészségnapot.

Az egy napos program a test, a lélek és a szellem gyógyításáról, energetikai kezeléséről és egyensúlyba hozásáról szólt. Azok, akik ellátogattak a Népkörbe, sok újdonságot tapasztalhattak meg, ki is próbálhatták a különféle gyógymódokat és gyógyászati eszközöket. Szabó Sándor csontkovács nyilatkozott: „Nem kovácsoljuk a csontokat, hanem izületek kimozdulásáról van szó, ez a helyes meghatározása. Az emberek leginkább akkor jönnek, amikor már becsípődött, pedig az egészség karbantartása lenne fontos dolog.”

A családi egészségnap keretében tartott előadásokat is nagy érdeklődés övezte. Amíg a szülők kikapcsolódtak, a gyerekekkel cserkészek foglalkoztak. A Népkör előcsarnokában a témához kapcsolódó kiállítást és vásárt szerveztek.

Custom Search