Sportisti Pionira najuspešniji

Pon, 30.12.2013 - 20:17 -- dejan.vukovic

Gradski savez “Sport za sve” nakon vanredne Skupštine održao je i svečanu sednicu u Trofejnoj sali Sportskog Saveza za sve učesnike dobitnike priznanja sa susreta regiona i Prvenstva Vojvodine za radnički sport. Ovom prilikom uručena su i  priznanja za najbolje.

Grad Subotica postigla je izvanredne rezultate u takmičenju radnika na sportskim igrama. Subotica je na 11. Sportskoj Olimpijadi radnika Vojvodine sveukupno bila prva u konkurenciji 7 regiona. Takmičili su se u 19 sportova u konkurenciji muškaraca i u 13 sportova u konkurenciji žena. Osvojeno je i prvo mesto na Susretima regiona 2013 u 11 sportskih disciplina. Na oba takmičenja učestvovalo je 19 radnih organizacija. Najveći doprinos dao je “Pionir” Subotica na čelu sa predsednikom sindikata Snežanom Vojnović.

Skupština je nagradila najbolje pojedince. Za najuspešnijeg takmičara proglašen je Juhas Zoltan, najuspešnija takmičarka je Žaklina Poljaković dok je najuspešnije preduzeće u sportskoj rekreaciji za 2013g doo “Pionir”, febrika Subotica.

Posebno je naglašen podvig Mešter Trungel Edite koja je uzastopni učesnik pet sportskih Olimpijada radnika Vojvodine u atletici, i dobitnica velikih broja medalja.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search