Najavljena rođendanska trka Ark Tron

Uto, 25.02.2014 - 22:16 -- dejan.vukovic

U medija centru Gradske kuće najavljena je 7. TRON rođendanska trka polumaratona i SRCEF trka zadovoljstva na 5 km. koja će se održati na Paliću u subotu 1. marta. Trku su najavili Sebastian Ludaić, predsednik Ark Tron i Vjekoslav Ostrogonac, član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam.

Start obe trke je u 11 časova kod Velike terase, a trodnevni program za sve učesnike počinje u petak, 28.februara 2014. godine. U petak se za sve trkače organizuje Pasta party od 18-21 na Ženskom štrand. U isto vreme u organizacionom centru na Velikoj terasi vršiće se podela startnih brojeva i učesničkih paketa. 

Na dan trke, organizacioni centar se otvara u 08:00 časova, a podela startnih brojeva i učesničkih paketa vršiće se do 10:30h. Okupljanje, proglašenje pobednika i druženje nakon trke odvijaće se u velikom kongresnom centru na Velikoj terasi. Staza polumaratna i trke zadovoljstva ista je kao i predhodnih godina. Trkači na 5km imaju dva okreta od 180 stepeni, a polumaratonci četiri. 

Očekuje se veliki broj takmičara, pošto rođendanska trka TRONA svake godine obara rekord. Trka je otvorena za svakoga ko ima volju i želju da trči i da se druži sa trkačima. Prijave se mogu izvršti u petak od 18-21 i na sam dan trke u subotu 01. marta.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search