Martinović Nikša treći u Rumuniji

Pon, 31.03.2014 - 18:58 -- dejan.vukovic

Odličan nastup Martinović Nikše u Rumuniji

U Rumunskom gradu Bistrica održan je tradicionalni stonoteniski turnir. U kategoriji kadeta učestvovao je i član Spartaka Martinović Nikša koji je ostvario odličan rezulta na takmičenju koje se odvijalo u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Ekipa Srbije u sastavu Gacev Aleksa (Pirot, Pirot) i Martinović Nikša (Spartak, Subotica) zauzela je treće mesto. Pored ekipnog dela Martinović se takmičio i u pojedinačnoj konkurenciji gde je takođe zauzeo odlično treće mesto.

Roham - Spartak II  0:4

Za to vreme druga ekipa stonoteniskog kluba Spartak gostovala je u Novoj Crnji ekipi Roham u okviru 16 kola druge lige. Najprijatnije iznenađenje meča bio je mladi Radosavljević koji je u prvoj partiji savlado iskusnog Branka Cvetkovića rezultatom 3:1. Trbović i Poša su zabeležili po jednu pojedinačnu pobedu kao i pobedu u paru. Meč je završen ubedljivom pobedom Spartak II rezultatom 4:0. Subotičanima je ovo četvrta uzastopna pobeda.

Rezultati:

  • Cvetković Branko - Radosavljević Aleksandar 1-3
  • Djenge Ervin - Poša Karolj 0-3
  • Šoti Mihalj - Trbović Milan 0-3
  • Cvetković / Šoti - Poša / Trbović 0-3

Tabela druga liga grupa sever nakon 16 odigranih kola:

  1. Eđšeg, Novi Sad 26 boda 13\3
  2. Spartak II, Subotica 26 boda 13\3
  3. Bačka Topola, Bačka Topola 26 boda 13\3
  4. Zmajevo, Zmajevo 22 boda 11\5

U sledećem 17. kolu Spartak II dočekuje prvoplasiranu ekipu druge lige STK Eđšeg iz Novog Sada. Meč se igra u nedelju, 06. aprila sa početkom u 10.00 časova.

 

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Custom Search