Uspešni biciklisti na trci Beogradski pobednik

Pon, 28.04.2014 - 17:53 -- dejan.vukovic

Biciklisti Spartaka proteklog vikenda vozili su trku „Beogradski pobednik" u okviru 38. Međunarodne biciklističke trke „Delta Tur – Oko Beograda“, ujedno i druge runde drumskog Kupa Srbije. Subotičani su bili uspešni posebno u juniorskoj konkurenciji u kojoj je Milan Dragojević zauzeo drugo mesto a Dario Nimčević bio treći na stazi dužine 118 km. oko Beograda. 

Najbolji biciklista Subotice, Gabor Kasa osvojio je šesto mesto. Kasa je svo vreme bio u šestočlanoj grupi koja se odvojili oko 40. kilometra od starta i koji su skoro tri minuta bili u prednosti nad ostalima. Na kraju trijumfovao je aktuelni prvak države Ivan Stević (OBK Beograd) ispred Marka Danilovića (Borac) i Miloša Borisavljevića (CCN Metalac).

U juniorskoj konkurenciji najbolji su bili Andrej Galović (Partizan), Milan Dragojević (Spartak) i Dario Nimčević (Spartak).

Spartak je imao predstavnike i u mlađim selekcijama  u konkurenciji kadetia koji su vozili 18km, Žarković Đolai Dimitrije je zauzeo 17. mesto, dok je Kulčar David bio dvadeseti. U konkurenciji mlađih kadeta Mandić Pavle je bio šesti na stazi od 18 km.

Autor teksta: 
Custom Search