Újabb felhőszakadás Szabadkán – a városlakók ezt sem úszták meg szárazon

Kategorija: 

Szabadkára csütörtökön ismét hatalmas felhőszakadás zúdult. A 11 óra után kezdődött esőzés az idén immár sokadszor árasztotta el a vasúti aluljárót, megnehezítve a közlekedést Palics irányába.

A több mint fél órán át szakadó eső miatt hatalmas víztömeg gyülemlett fel Szabadka utcáin. Állt a víz az úttesten, a gépkocsik maguk előtt tolták a vizet, a gyalogosok száraz lábbal képtelenek voltak átkelni a gyalogátjárókon az út szélén felhalmozódott víztömeg miatt. A kommunális szolgálat emberei gereblyékkel igyekeztek kikotorni a lefolyókban felszaporodott faleveleket, hogy utat engedjenek a víznek. A legnagyobb gondot, az idén immár sokadszor, a vasúti aluljáróban felgyülemlett bő egy méteres víz okozta, amelyen csak a nyergesvontatók tudtak átjutni. A személygépkocsi- és az autóbusz-forgalom kerülőútra kényszerült.

A 11 óra után kezdődött hatalmas felhőszakadás ezúttal is elárasztotta az aluljárót. Egyesek megpróbáltak átjutni a hatalmas víztömegen, van akinek sikerült, van akinek nem.

Az eső okozta problémák ellenére két és fél óra múlva a város közlekedése visszatért a korábbi kerékvágásba. Médiaházunk sem úszta meg szárazon az ítéletidőt, a Pannon RTV-ben több helyiség is beázott, ami miatt a berendezések egy részét menteni kellett.

Custom Search