Održan seminar pravilne ishrane i suplementacije

Uto, 28.10.2014 - 10:37 -- dejan.vukovic

Sportski Savez Grada Subotice u sklopu svojih redovnih aktivnosti je uz podršku resora za sport i omladinu je organizovao savetovanja na temu „ Smernice pravilne ishrane i suplementacije“. Predavanje o pravilnoj ishrani i suplementaciji sportista održana je u Velikoj većnici gradske kuće.

Gosti i predavači su bili: dr Marija Anđelković, dr Nenad Dikić ispred Centra za sportsku ishranu i suplementaciju i tim za velnes program ispred kompanije ESENSA: Ilija Romanović i Valentina Andić.

Predavanje je obuhvatilo sledeće teme:

  • Smernice pravilne sportske ishrane i suplementacije – dr Marija Anđelković
  • Hidracija sportista – od istraživanja do praktičnog rešenja – dr Nenad Dikić

Prisustvovali su mnogi sportisti Subotice koji su se informisali o važnosti pravilne ishrane za postizanje sportskih uspeha.  Savetovanje na temu sportske nutricije bilo je namenjeno sportistima, trenerima i lekarima koji žele da se dodatno usavrše na ovom polјu. Predavanje se fokusiralo na osnove sportske nutricije, sa praktičnim primerima i preporukama. Prisutni su mogli aktivno da učestvuju u predavanju i dobiju savete u vezi sportske ishrane i hidracije sportista. Kompanija ESENSA se pobrinula da svi prisutni dobiju promotivni paket njihovih proizvoda.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search