Uspešni nastupi gimnastičara

Sre, 12.11.2014 - 19:30 -- dejan.vukovic

Gimnastičari Partizana  uspešno su uečstvovali na 2. kolu gimnastičke lige Srbije koje je održano 25. oktobra u Nišu. Subotičani su imali predstavnike u sve 4 kategorije.

1. selekcija: 

ekipno 1 mesto u sastavu: Strajnić Mihajlo, Kulić Filip i Juđak Romeo. pojedinačno: 1. mesto Strajnić Mihajlo, 2. mesto Kulić Filip, 3. mesto Juđak Romeo

2. selekcija:

ekipno 2. mesto, ekipa u sastavu: Budimir Dušan, Mesaroš Andrej i Bošnjak Mario. Pojedinačno: 2. mesto Budimir Dušan, 4. mesto Mesaroš Andrej, 7. mesto Bošnjak Mario

2. selekcija "B" program,

pojedinačno 2. mesto Katana Filip

3. selecija:

ekipno: 1. mesto, ekipa u sastavu: Gombaš Kristijan, Subić Aleksandar i Nikolovski Oliver. Pojedinačno: 2. mesto Gombaš Kristijan, 3. mesto Subić Aleksandar, 4. mesto Nikolovski Oliver

4. selekcija

pojedinačno, Vakula Viktor 7. mesto.

Zbrajanjem I i II kola ovog takmičenja dobijaju se i konačni rezultati za 2014. godinu. U 1. selekciji gimnastičari su osvojili ekipno 1. mesto sa ekipom u sastavu: Strajnić Mihajlo, Kulić Filip i Juđak Romeo. pojedinačno: 1. mesto Strajnić Mihajlo II selekcija ekipno je osvojeno 2. mesto sa ekipom u sastavu: Budimir Dušan, Mesaroš Andrej i Bošnjak Mario. Pojedinačno: 3. mesto Budimir Dušan. II selekcija "B" program, pojedinačno 2. mesto Katana Filip. III selecija ekipno 1. mesto sa ekipom u sastavu: Gombaš Kristijan, Subić Aleksandar i Nikolovski Oliver. Pojedinačno 1. mesto Subić Aleksandar 2. mesto Nikolovski Oliver, 4. mesto Gombaš Kristijan. IV selekcija, pojedinačno Vakula Viktor 7. mesto. 

-------------------------------------------------------------------

Gimnastičari Partizan Železničara učestvovali su u Kostolcu na Prvenstvu Srbije po kategorijama koje je održano 1. i 2. novembra 2014g. Ekipa kadeta zauzela je na ovom takmičenju ekipno 2. mesto u sastavu: Vakula Viktor, Subić Aleksandar i Gombaš Kristijan. U finali po spravama, Gombaš Kristijan je osvojio bronzanu medalju u vežbi na razboju.

-----------------------------------------------------------------

U Novom Sadu je 08. novembra održano finale po spravama gimnastičke lige Srbije. Subotičani su osvojili 27 madelja.

U I selekciji Kulić Filip (dve medalje) zlatnu medalju na krugovima i srebrnu medalju na konju sa hvataljkama. Juđak Romeo (4 medalje) zlatnu medalju na preskoku, razboju i vratilu, i srebrnu medalju na krugovima. Strajnić Mihajlo (5 medalja) zlato na parteru i konju sa hvataljkama, srebro na preskoku i razboju, i bronzu na vratilu.

II selekcija: Mesaroš Andrej (jedna medalja) bronzana na vratilu. Budimir Dušan (4 medalje) zlato na razboju, srebro na krugovima, preskoku i vratilu.

III selekcija : Nikolovski Oliver (jedna medalja) bronzana na preskoku. Subić Aleksandar (4 medalje) srebro na razboju, bronza na parteru, konju sa hvataljkama i krugovima. Gombaš Kristijan (6 medalja) zlato na konju sa hvataljkama, krugovima, preskoku i vratilu, srebrnu na parteru i bronzanu na razboju. U finalu po spravama su učestvovali još i Vakula Viktor i Nikolić Kristijan ali na žalost nisu se okitili medaljama.

Autor teksta: 
Custom Search