Vaterpolisti Spartak Prozivke u polufinalu Kupa

Uto, 25.11.2014 - 00:14 -- dejan.vukovic

Proteklog vikenda na bazenu na Prozivci su se odigrale utakmice 3. i 4. kola Kupa Vojvodine za dečake do 15 godina. Domaćini, vaterpolisti Spartak Prozivke bili su veoma raspoloženi i ubeedljivo slavili protiv svojih vršnjaka. Savladali su Polet sa 10:1, da bi u drugom susretu u gradskom derbiju bili bolji od Spartaka sa ubedljivih 28:4.  

Rezultati:

  • Spartak-Prozivka – Polet 10:1
  • Spartak – Spartak-Prozivka 4:28

 Spartak - Prozivka je nastupila u sledećem sastavu: Kupusarević P., Katić L., Lukić N., Varkulja Č., Goločorbin A., Đoković D., Filipović M., Krstajić L., Stojanović N., Horvacki A., Horvacki S., Orčić F., Radičev A., Vekonj A., Alex Vanja, Milošević S., Radulović V., Ralić J., Pejčić D., Najdeski K. Trener Ranković Tomislav.

U 5. kolu Kupa Vojvodine Spartak-Prozivka je slobodna. Završili su prvi deo takmičenja kao drugoplasirana ekipa i u polufinalu čekaju prvoplasiranu ekipu iz druge grupe. Polufinalni dueli su na  programu 18. januara 2015 godine. Utakmice ostalih kategorija su odložene. Kratku pauzu u takmičenju iskorsitili su dečaci do 17 godina koji su u Bečeju u prijateljskoj utakmici odmerili snage sa klubom iz Moskve (Rusija) i domaćinom Bečejom.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search