Maksuti i Jevtović pobednici Top 16

Pon, 29.12.2014 - 00:51 -- dejan.vukovic

Stonoteniski centar u Subotici bio je domaćin TOP 16 turnira za seniore u stonom tenisu koji je okupio najbolje igrače iz zemlje. Turnir koji je bio u organizaciji stonoteniskog saveza Subotica trajao je dva dana. 

U muškoj konkurenciji najbolji je bio Marko Jevtović koji u finalu savladao Uroša Gordića sa 4:0. U borbi za treće mesto Crepulja Bojan je takođe sa ubedljivih 4:0 pobedio Pete Zoltana za bronzanu medalju. Na turniru je učestvovao i subotičanin Stefan Kostadinović član STK Spartak. Stefan je bio u teškoj grupi, ali i pored toga malo sportske sreće mu je nedostajalo za plasman u borbu za medalju. Izgubio je dva meča posle pet setova i velike borbe sa 3:2, i to od trećeplasiranog Crepulje i Pete Zoltana. Pobedio je Majstorović Iliju iz ekipe Banat sa 3:1 što mu je omogućilo samo treće mesto u grupi. 

Među damama najbolja je bila Aneta Maksuti koja je u finalu savladala  Mariju Galonju sa 4:0. U borbi z atreće mesto Tružinski Viktorija je bila bolja od Ivane Vejnović pobedivši je sa 4:2. U ženskoj onkurenciji Spartak je predstavljala Halas Ela koja je u grupi od pet igračica zauzela 4 mesto sa 3 poraza i jednom pobedom.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search