Gabor Kasa treći na Balkanskom prvenstvu

Pon, 20.04.2015 - 18:36 -- dejan.vukovic

Kasa Gabor proteklog vikenda učestvovao je sa reprezentacijom Srbije na Balkanskom šampionatu koje je održano u Bjeljini. Gabor je pokazao da se vraća u formu osvojivši treće mesto u vožnji na hronometar.

Pobjednik Balkanskog prvenstva je bugarski biciklista Nikolaj Mihajlović, koji je sedam krugova staze duge 3,4 kilometra u naselju Pet jezera prešao u najkraćem vremenu za 28 minuta 30 sekundi i tri stotinke. Drugoplasirani je bio biciklista iz Albanije, Zupa Engert sa vremenom 29 minuta, osam sekundi i 47 stotinki. Treće mjesto na balkanskom šampionatu osvojio je srpski biciklista Gabor Kasa koji je stazu prešao za 29 minuta, 23 sekunde i 47 stotinki.

U subotu i nedelju 18. i 19. aprila vožena je trka Beograd - Banja Luka koja se bodovala za svetski kup. Kasa je zauzeo 49 mesto. Sledećeg vikenda putuje za Italiju a za prvomajske praznike u Moskvu gde se održava Svetski kup na kojem će se reprezentacija Srbije boriti za bodove za Olimpijadu koja će se održati u Riju.

Žarković Đolai Dimitrije i Nimčević Dario su proteklog vikenda bili na pripremama sa reprezentacijom Srbije koja se sprema za Svetski kup juniora u Češkoj i Poljskoj.

Tagovi: 
Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search