Nemački privrednici traže dobavljače sa regiona

Kategorija: 

Poštovani privrednici,   Delegacija nemačke privrede u Srbiji – AHK, Grad Subotica i Regionalna privredna komora Subotica Vas pozivaju da prisustvujete susretu sa predstavnikom AHK, g-dinom Milanom Krstićem, u sredu, 29. aprila 2015. godine, sa početkom u 12,00 časova, u prostorijama Regionalne privredne komore Subotica, Senćanski put 15, 24000 Subotica. G-din Krstić će tokom pomenutog susreta predstaviti dve inicijative:  

1. Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana – Cilj projekta je da se u okviru jednodnevnog događaja u Minhenu, 09.06.2015. godine, odabrane kompanije iz zemalja Zapadnog Balkana sastanu sa nemačkim firmama koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz ovog regiona, tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima roba i usluga iz zadatih delatnosti poslovanja – Poziv, Prijavni list i Pregled nemačkih kompanija sa njihovim potrebama za dobavljačima sa regiona nalaze se u prilogu.

2. Seniorski ekspertski servis (SES) je neprofitna organizacija koju subvencioniše nemačka država a koja se bavi  posredovanjem eksperata, tj. nemačkih penzionera  u malim i srednjim preduzećima i institucijama kako u Srbiji tako i u celom svetu. SES eksperti su dokazani stručnjaci u mnogim, skoro svim privrednim oblastima. Svoj angažman obavljaju pro bono, sa velikim entuzijazmom i radnom etikom – Poziv se nalazi u prilogu.

AGENDA SUSRETA

  • 12,00 – 12,10 Pozdravna reč
  • 12,10 – 13,00 Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana
  • 13,00 – 13,15 Pauza za kafu
  • 13,15 – 14,00 Seniorski ekspertski servis (SES)
  • 14,00 –          Pitanja i odgovori

Ukoliko ste sebe prepoznali kao novog dobavljača neke od nemačkih kompanija, pozivamo vas da popunite formular koji se nalazi u prilogu ovog dopisa (RFI Supplier) i pošaljete na adresu: [email protected] (sa naznakom u predmetu mail-a: Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana - formular), pre pomenutog susreta. – ROK ZA PRIJAVU ZA DOBAVLJAČA JE 29.04.2015. godine.

Ljubazno Vas molimo da Vaše prisustvo na ovom susretu potvrdite najkasnije do utorka 28.04.2015. godine na e-mail [email protected] ili telefon 024/553-357.

Tagovi: 
Custom Search