Hajrá, fiúk!

Kategorija: 
Izvor: 

 A szerb evezős válogatott kijutott a franciaországi Szenior Világbajnokságra. A VB-t augusztus 30-a és szeptember 6-a között rendezik meg.

Az evezősök azt mondják, mindent megtesznek, hogy érmet kapjanak. A válogatott tagjai között van a szabadkai Mačković Martin is, aki társával Viktor Pivačcsal bronzérmes lett a Bulgáriában megtartott Szenior Világbajnokságon.

Nebojša Ilić, a Szerbiai Evezős Szövetség szelektora is nagy reményeket fűz a válogatott tagjaihoz. „Úgy gondolom, ez a generáció, azok a fiúk és lányok, akik mögöttem ülnek, állnak, felnőttek a feladathoz. Ők azok a fiatal fiúk, akik részt vettek az előző olimpián, Londonban és előnyös helyen végeztek. Most ahhoz is felnőttek, hogy küzdjenek az éremért. A jogot arra, hogy érmekről gondolkodjunk az előző eredmények adják, amelyeket a Világkupán nyertünk el öt héttel ezelőtt a Világkupa fináléjában, ahol a versenyzők felállása ugyanaz volt, mint a Világbajnokságon, ahol érmesek lettünk és ahol a fináléba is bejutottunk. Most is ilyen eredményekre számítok.”

Custom Search