Saopštenje Rotary kluba Subotica povodom humanitarne akcije “Plodovi humanosti”

Kategorija: 

ODRŽANA HUMANITARNA AKCIJA “PLODOVI HUMANOSTI”

    U subotu je na Paliću u okviru Berbanskih dana održana tradicionalna humanitarna akcija Rotari kluba Subotica “Plodovi humanosti” koju je posetilo oko 6000 ljudi. Posetioci su pružili svoju podršku ovoj humanitarnoj akciji donirajući je bonovima za piće i hranu koju su pripremali članovi Rotari kluba Subotica. Na ovaj način prikupljena su sredstava za četiri stipendije  za koje će biti ispisan konkurs početkom oktobra meseca.

    Ovim putem, Rotari klub Subotica zahvaljuje se svim ljudima koji su dali svoj doprinos jednoj od najvećih humanitarnih akcija u ovom regionu i apelujemo svim ljudima i organizacijama da uvek kada je moguće, onoliko koliko je moguće, učine dobro i šire dobro i na taj način oplemene okruženje u kojem žive.

    Takođe napominjemo da ukoliko još ima onih firmi ili organizacija koje žele da doniraju sredstva za ovu akciju, to još uvek mogu da učine do objave konkursa za stipendije.

   

    Pored Rotari kluba, ovoj akciji su se odazvali  i pomogli je: Kompanija Dunav osiguranje, Rosa Voda, Pekara Proleće i RTV Pannon kao medijski sponzor, Grad Subotica i sam gradonačelnik koji je i ličnim primerom pokazao dobru volju posetivši ovu akciju i dajući svoj prilog, kao i druge firme koje su kupovale bonove za donaciju. Nadamo se da će i u budućnosti biti još više onih koji će podržati i priključiti se ovoj i sličnim akcijama.

Gabor Dudaš,

predsednik Rotari kluba Subotica 2015/2016.

 

Custom Search