Tri medalje džudista na Internacionalnom turniru

Sre, 07.10.2015 - 10:56 -- dejan.vukovic

Na memorijalnom turniru u džudou Željko Nikolić koji je održan u Bečeju okipilo se 414 takmičara iz 54 kluba iz sedam država regiona. Internacionalni turnir je posebno jak u klasi kadeta gde se i novčane nagrade dele za prva dva mesta.

Džudisti Spartaka su na ovom memorijalu učestvovali uz svoju sekciju iz Bajmoka i ukupno su osvojili tri medalje. Najuspešnija je bila Nestorović Milica koja je osvojila srebrnu medalju i tako nastavila seriju dobrih rezultata. Pavić Nikolina (sekcija Bajmok) osvojila je bronzanu medalju, kao i Kačanski Jugoslav, koji se bez medalje retko vraca kući, pa tako i ovaj put sa bronzom.

Sveukupno gledano u klubu nisu potpuno zadovoljni rezultatom koji su nešto slabiji od očekivanog. Razlog delom leži u činjenici da je neke takmiče pogodio virus, međutim po rečim atrenera Bogića bilo je i onih kojima nije bio dan za borbu i koji nisu ispunili očekivanja. Sledeće takmičenje džudo kluba Spartak je Trofej Beočina koji se održava 17 oktobra. Ekipu su predvodili treneri Tanasković Vladimir i Milan Bogić.

 

Autor teksta: 
Custom Search