Radovi u centru grada

Pon, 30.11.2015 - 20:39 -- nikola.tumbas

Ovih meseci (godina) građevinski radovi u centru i širem centru grada se neprestano odvijaju dinamikom ovisnom o prilivu sredstava, što se naročito vidi na gradnji pozorišta. Ali imat ćemo još lepši centar grada. Samo da dočekamo.

U prilogu ilustracija sa gradilišta u centru i okolini. Diže se i postavlja se novi pločnik oko gradske kuće, kopa se kod dečjeg igrališta, postavlja se zimski vašar a i SMB je stavio novu ogradu oko pozorišta, sledi zatvaranje novog dela objekta Narodnog pozorišta, zelena fontana se ne radi, Sveto trojstvo će sačekati proleće i rešava se raskrsnica somborskog i Matija Gupca što je dovelo do dodatnog zagušenja saobraćaja. Od Mlečne pijace će te pre stići do Buvljaka ako idete preko Radijalca do Halaškog puta pa tamo negde, nego preko somborskog.

I taman kada sam krenuo ka kolima pojava vatrogasnog vozila sa rotacijom u centru grada mi je skrenula pažnju. Stali su pokraj pozorišta i peške krenuli na tovarni ulaz a na pitanje šta se dešava odgovor je bio - Videt ćemo

A to videt ćemo bilo je kasnije objavljeno ovde ...

- U podrumu novog dograđenog dela Narodnog pozorišta oko 13 časova pronađeno je telo nepoznate osobe. Prema nezvaničnim informacijama, moguće je da je reč o Radmili M. starijoj ženi iz naselja Zorka čiji nestanak je prijavljen pre više meseci. Pretpostavlja se da je telo duže vreme bilo u podrumu.

Uviđaj su obavili policija i zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva ali niko od njih nije želeo da daje izjave za javnost uz obrazloženje da će biti izdato saopštenje. Kod stradale osobe pronađena su lična dokumenta. Za vađenje tela iz podruma angažovana je vatrogasna služba a prisutna je bila i ekipa Hitne medicinske pomoći.

Custom Search