Karácsonyi csomagok nagycsaládosoknak és óvodásoknak

Kategorija: 

160 karácsonyi csomagot osztott szét a nagycsaládosok és az óvodások között a Naše Nade magánóvoda, a szabadkai Caritas és a Smile – Szabadkai Nagycsaládos Egyesület. Ma Dusanovón, Csantavéren és Visnyevácon lepték meg a gyerekeket.

Karácsonyi énekekkel várták a Télapó érkezését a dusanovói óvodások. Külön köszöntővel fogadták a nagy szakállút. A Télapó ajándékokat osztogatott a kicsiknek. A Naše Nade magánóvodába járó gyerekek minden évben saját kezűleg készítenek karácsonyfadíszeket. Az ezek eladásából befolyt összegből csomagokat vásároltak. Kristian Ivković, igazgató, Naše Nade magánóvoda: „Minden évben hagyományosan a Szabadegyetemen szervezzük meg, és ott adjuk el őket, annyi pénzért, amennyit szánnak érte. Az összegyűjtött összegből csomagokat vásárolunk, amelyeket humanitárius célokra szánunk.”

A csomagok szétosztásában a Smile nagycsaládosok egyesülete és a szabadkai Caritas is részt vett. Ric Gábor, szabadkai koordinátor, Caritas: „A Smile nagycsaládosok egyesületét kértük fel, mivel tudjuk, hogy nekik több, mint 170 család a tagjuk. Ezekben a családokban sokan anyagi nehézségekkel küzdenek. Nagyon szívesen segítettek nekünk ebben.”

A Naše Nade magánóvoda, a Smile nagycsaládosok egyesülete és a szabadkai Caritas idén 160 karácsonyi csomagot osztott szét a nagycsaládosok és az óvodások között.

Custom Search