Završen IV Ground Level Fest

Kategorija: 
Izvor: 

U nedelje 26.6.2016 je završen,

Četvrti po redu Ground Level Fest koji je održan na staroj poznatoj lokaciji u šumi na samom početku Muškog štranda, Palić. Ove godine GLF je trajao tri dana i koji Vam je pored ekstremni sportova imao priliku da pokaže prezentacije nekonvencionalnih sportova Freestyle Football, Ultimate Frizbi, Slack line-hod po žici, alpinističku avanturu, Pump track (poligon od zemlje za najmlađe) i zanimljive radionice (graffiti i foto) koja je bila propraćen uz dobru muziku lokalnih DJ-a.

Prvi dan je bio namenjen kako smo gore naveli prezentacije nekonvencionalnih sportova. Tu ste mogli da se upoznate sa drugim zanimljiv sportovima koji postaju popularni kod mladih generacija od Freestyle Football, Ultimate Frizbi i Slack line.

Drugi dana je bio posvećen takmičenje u Dirt disciplini (poligon sa skakonicama od zemlje) MTB i BMX-a. Vozio se JAM format (slobodna vožnja) od po 30. minuta od svake discipline, gde su vozači pokazali svoje veštine i umeće u izvođenju trikova (salto unazad, okret za 360 stepeni ...) sa biciklom u vazduhu.

Trećeg dana je dan Skate park-a (poligon na betonu). Ovde je održano takmičenje u dve različite disciline INLINE (roler) i BMX, naravno i ovde je bio prisutan JAM format kao i predhodnog dana gde su momci na Rolerima i BMX-ima pokazivali svoje umeće i veštinu nad svojim prevoznim sredstvom na rampama koje se nalaze u parku.

Ove godine ugostili smo vozače iz Mađarske i naravno domaće vozače iz Novog Sada, Beograda, Pančeva, Valjeva, Niša i naravno da ne zaboravimo i loklane vozače kojih je iz godine u godinu sve više. Vidimo se i sledeće Godine!!!

 

Rezultati

Takmičenje:"MTB Dirt"

1. Miloš Krsmanović (SRB)

2. Nenad Montai (HU)

3. Nikola Lukičić (SRB)

 

"BMX Dirt"

1. Ákos Tóth (HU)

2. Aleks Bubalo (SRB)

3. Nikola Stevanović (SRB)

 

"Park Inline"

1. Mihajlo Urošević

2. Renato Miškolci (SRB)

3. Strahinja Poznanović (SRB)

 

"BMX Park"

1. Alex Bubalo (SRB)

2. Bojan Bakša (SRB)

3. Denis Tót Takač (SRB)

Tagovi: 
Custom Search