Repertoar Eurocinema za period od 15. do 21. septembra

Uto, 13.09.2016 - 15:50 -- nikola.tumbas

Animirani film: KO SE BOJI VUKA JOŠ 3D / Volki i ovtsy. Beeezumnoe prevrashchenie (Rusija, 2016)

SINHRONIZOVANO!

 

Raspored projekcija:

15-21.09. u 17h

Vikend: 17. i 18. septembar u 11h i 17h

Cena karte za 3D: 350 dinara

 

Režiser: Andrey Galat, Maxim Volkov

Dužina trajanja filma: 93 min

Žanr: animirani, avantura, komedija

 

U magičnoj dalekoj zemlji, u živopisnom malom selu smeštenom između zelenih livada i brda živi stado bezbrižnih ovaca. Njihov pastirski i život bez stresa prekinut je kada čopor vukova odluči da sagradi logor u neposrednoj blizini.

 

U skladu sa tradicijom vođa Magra koji odlazi u penziju objavljuje da njegov naslednik mora da dokaže svoje pravo tako što će savladati njegove rivale. Kada snažni Ragear dođe, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Grey, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glup. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Biance, Grey odlazi u šumu, gdje otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacioni napitak”. Grey popije napitak i vrati se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u…ovna!

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=MFErna1Uwd4

 

 

Domaći film: DNEVNIK MAŠINOVOĐE (Srbija, 2016)

 

Raspored prikazivanja:

15-21.09. u 19h

Cena karte: 200 dinara

 

Dužina trajanja filma: 85 min

Žanr: komedija

Glumci: Lazar Ristovski, Petar Korac, Pavle Erić, Mirjana Karanović, Jasna Đuričić, Mladen Nelević, Nina Janković

Režiser: Miloš Radović

 

Svaki mašinovođa, tokom svoje profesionalne karijere, nenamerno ubije 20 - 30 ljudi. Žrtve su obično samoubice, nepažljivi, pijani, ili samo odsutni ljudi. Ovo je tragična komedija o nevinim ubicama i njihovim životima.

 

Činjenica da voz ne može da se zaustavi najmanje 700 metara nakon što je kočnica aktivirana, oslobađa mašinovođe svake odgovornosti. Nevinost za nebrojene žrtve - čini ove masovne ubice grupom ljudi sa posebnim mentalnim i psihološkim profilom. Ovo je tragično-humorna melodrama o nevinim ubicama i njihovim životima. Ilija je šezdesetogodišnji mašinovođa, na korak do penzije. On drži neslavan rekord od 28 gaženja tokom karijere. Njegov devetnaestogodišnji usvojeni sin Sima priprema se da nastavi porodičnu tradiciju. Ilija ga upoznaje sa poslom i činjenicom da su nesreće neizbežne. Sima se plaši, on ne želi da postane ubica. Najviše ga zanima koliko će vremena proći dok mu se ne desi prvo gaženje.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=dpZQXxGmwao

 

 

Film: BEBA BRIDŽIT DŽONS / Bridget Jones's Baby (VB, 2016)

 

Raspored projekcija:

15-21.09. u 21h

Cena karte: 200 dinara

 

Režiser: Sharon Maguire

Glumci: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey

Dužina trajanja filma: 115 min

Žanr: komedija

 

Oskarovcima Rene Zelveger i Kolinu Firtu pridružuje se Patrik Dempsi u novom nastavku priče o omiljenoj singl devojci celog sveta, „Beba Bridžit Džons”. U režiji Šeron Magvajer, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći.

 

Posle raskida s Markom Darsijem (Firt), Bridžitin (Zelveger) “srećni do kraja života” plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako? Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od g. Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica... može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=bLaan45WTug

 

 

 Animirani film: SAUSAGE PARTY (SAD, 2016)

Predviđeno za uzrast 18+

 

Raspored projekcija:

16-18.09. u 23h

Cena karte: 200 dinara

 

Režiser: Greg Tiernan, Conrad Vernon

Glumci: James Franco, Kristen Wiig, Jonah Hill, Paul Rudd, Seth Rogen

Dužina trajanja filma: 89 min

Žanr: animirani, komedija

 

„Sausage Party“ je prvi animirani film koji će igrati u bioskopima, a koji ne smeju gledati mlađi od 18 godina. Glavni lik filma je Frenk, viršla koja predvodi grupu prehrambenih proizvoda na epskom putovanju otkrivanja prave istine o tome što se događa kada hrana napusti udobnost polica prodavnica. Njihova potera za istinom odvešće ih u najmračnije delove trgovine ispunjene sumljivim tipovima i gomilom najgorih uličnih psovki. Ova neobična i jedinstvena animirana komedija okupila je impresivnu glumačku ekipu, a našim novim omiljenim junacima glasove su, između ostalih, pozajmili Set Rodžen, Kristin Vig, Džona Hil, Majkl Kera, Džejms Franko, Deni Mek Brajd, Selma Hajek, Bil Heder, Pol Rad, Edvard Norton..

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=l9PAjS8YDvs

 

Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Čet, 15.09.2016 - 15:45
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 21.09.2016 - 23:45
Kategorija: 
Custom Search