Sunčana jesen života za stanovnike MZ Centar III

Čet, 27.10.2016 - 17:41 -- nikola.tumbas

Kao i svih proteklih godina mesno udruženje penzionera MZ "Centar III" organizovalo je tradicionalnu manifestaciju "Sunčana jesen života". Nakon jednogodišnje pauze, domaćin našim najstarijim sugrađanima bila je škola "Žarko Zrenjanin", 26.oktobra, sa svojim zanimljivim programom koji su izveli učenici koji pohađaju nastavu u ovoj ustanovi.

Predsednik MZ Centar III Zoran Savić obratio se svim prisutnima pozdravnim govorom kao i kratkim izveštajem o dosadašnjim aktivnostima ovog udruženja.

Katica Romoda potpredsednik MU penzionera udelila je prigodne poklone najstarijem sugrađaninu Stipanu Mukiću kao i najstarijem bračnom paru u mesnoj zajednici Eržebet i Lajoš Lele u čije ime je priznanje primila njihova ćerka. Takođe i našim domaćinima nastavnici Andrei Avdalović i direktorici Dragani Vučković dodeljeni su prigodni pokloni za uspešnu saradnju. Direktorica ove ustanove je uz dobrodošlicu brojnim gostima iznela i podatke o dosadašnjim aktivnostima ove škole u ovoj godini. Na kraju, veteran i živa legenda naše mesne zajednice devedesetogodišnji čika Mihajlo Kmezić, izrecitovao je svoje nove stihove u svom poznatom "šmekerskom" maniru.

Nakon kulturnog programa, naši penzioneri kojih je ovog puta bilo veoma mnogo, okrepili su se uz bogatu trpezu koju su obezbedili aktivisti mesne organizacije Centra III i uz muziku se opustili kako i priliči danu koji predstavlja podsetnik o brizi za naše najstarije sugrađane.

info&photo - Igor Ujvari

Custom Search