Rvači Spartaka spremno dočekuju plej of

Pet, 02.12.2016 - 22:00 -- dejan.vukovic

Subotica i rvački klub Spartak su domaćini finalnog turnira plej ofa za novog prvaka Srbije u rvanju. Četiri najbolje ekipe iz ligaškog dela, Spartak, Proleter, Partizan i Potisje u nedelju 4. decembra od 18 časova u Hali sportova nadmetaće se za titulu prvaka Srbije.  

U prvom polufinalnom meču od 18 časova sastaju se Spartak i Partizan, a potom, u 19 sati, u drugom polufinalu boriće se rvači Proletera iz Zrenjanina i Potisja iz Kanjiže. Poraženi će od 20 sati odlučivati o trećem mestu, dok borba za titulu počinje u 21 sat.

Rvači Spartaka sa nestrpljenjem očekuju završnicu prvenstva. Ove godine pojačani za povratnike Franjkovića i Štefaneka i uz Maksimovića očekuju da vrate titulu u Suboticu nakon 2010 godine kada su poslednji put bili prvaci. Odlično su odrvali ligaški deo i sa prve pozicije dočekuju plej of.  

Kapiten subotičana Vujadin Bosnić nada se osvajanju nove titule – Nije nam glavni cilj bio da osvojimo prvo mesto u ligaškom delu takmičenja, najbitnije je bilo da se plasiramo u plej-of. Naša očekivanja su velika, siguran sam da će u finalu rvati Spartak i Proleter. Aktuelnog šampiona smo ugostili u Subotici tokom Prve lige, odlučili su detalji u našu korist, a bili bi svakako zadovoljni kada bi se to ponovilo. Želimo da vratimo titulu, poslednji put osvojenu 2010. godine i  sada imamo realne šanse da to i uradimo. Veliku ulogu imaće i treneri da ukompunuju najbolji sastav u odnosu na protivnika. Biće tu više borbi u kojima se može dobiti prevaga.

Bosnić poziva publiku da dođe u što većem broju i pruže podršku subotičanima - Publika se žali da ligaški mečevi kratko traju, a opet turnir predugo. Sada svi ljubitelji rvanja imaju idelanu priliku da pogledaju najbolje rvače koji nastupaju u Srbiji. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search