Repertoar Eurocinema za period od 23.03. do 29.03.

Uto, 21.03.2017 - 13:31 -- nikola.tumbas

Film: LEPOTICA I ZVER 3D / Beauty and the Beast (SAD; 2017)

Sinhronizovana i titlovana verzija!

 

Raspored prikazivanja:

23-29. mart u 17h - Titlovana verzija!

Vikend: 25. i 26. mart u 11h - Sinhronizovana verzija!

Cena karte: 350 dinara

 

Glumci: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Ian McKellan, Emma Thompson

Režiser: Bill Condon

Dužina trajanja filma: 132 min

Žanr: fantazija

 

Diznijeva „Lepotica i zver“ je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama.

„Lepotica i zver“ je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra. U filmu igraju Ema Votson u ulozi Bele, Den Stivens u ulozi Zveri, Luk Evans u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, oskarovac Kevin Klajn u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Juan Mekgregor u ulozi Lumijera, svećnjaka, nominovan za Oskara Stenli Tuči kao Kadenza, cimbal, šestostruka dobitnica nagrade Toni, Odra Mekdonald u ulozi madam De Garderob, ormara, nominovan za Oskara Ian Makelen kao Kogsvort, sat iznad kamina i dvostruka dobitnica Oskara Ema Tomson u ulozi čajnika, gđe Pots.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=wA3Nzqx5mM8

 

Domaći film: REKVIJEM ZA GOSPOĐU J. (Srbija, 2016)

Raspored prikazivanja:

23-29. mart u 19.15h

Cena karte: 200 dinara

 

Režija: Bojan Vuletić

Uloge: Mirjana Karanović, Srđan – Žika Todorović, Boris Isaković, Jovana Gavrilović, Mira Banjac, Danica Nedeljković

Žanr: crna komedija

Trajanje: 93 min.

 

Nagrade i festivali: BEOGRADSKI POBEDNIK za najbolji film - FEST 2017, Nagrada za najbolju režiju i scenario - FEST 2017, Takmičarska selekcija Panorama - Berlinale 2017

 

Gospodja J, skromna sredovečna žena i bivša administrativna službenica, odluči da: opere sudove, ode u prodavnicu, pronadje stari porodični pištolj. Njime će se ubiti, na godišnjicu kada je umro njen muž. Za 5 dana.

 

Gospodja J je odlučila da završi sve svoje privatne i administrativne poslove da bi se ubila onako kako želi i ostavila svoju porodicu obezbedjenu. Ali da bi sve to započela potrebna joj je samo jedna overena potvrda – uverenje o radnom stažu za poslednjih 20 godina. U Zemlji koja upravo prolazi kroz tranziciju i sveobuhvatnu reformu administracije, to će biti jako komplikovano. Jer živeti u tranziciji je komplikovano. Umreti je još komplikovanije...

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=2vpjsHHGYvE

 

Film: TIŠINA / Silence (SAD, 2016)

 

Raspored prikazivanja:

23-29. mart u 21h

Cena karte: 200 dinara

 

Režiser: Martin Scorsese

Glumci: Adam Driver, Liam Neeson, Andrew Garfield, Ciarán Hinds

Dužina trajanja filma: 151 min

Žanr: drama, istorijski

 

Religiozna drama u kojoj glume Endru Garfild, Adam Drajver i Liam Nison zasnovana je na istoimenom romanu japanskog pisca Shusaku Endua. Priča prati dvojicu portugalskih sveštenika jezuita, koji se bore sa različitim oblicima progona, uključijući i mučenje, dok putuju kroz Japan kako bi ponovo sreli svog učitelja.

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=ttep41D3fUY

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Sre, 22.03.2017 - 13:30
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 29.03.2017 - 21:30
Kategorija: 
Custom Search