Počela biciklistička sezona

Uto, 28.03.2017 - 20:25 -- dejan.vukovic

Takmičari biciklističkog kluba Spartak u proteklih desetak dana učestvovali su na tri trke sa čime su otvorili sezonu. Sve tri trke vožene su u Mađarskoj.  

Sezonu su otvorili 15. marta na trci Tamaši, gde su ostvarili odlične rezultate. Perčić Nikolina je u konkurenciji devojčica od 9 do 11godina zauzela 1. mesto. Na istoj trci u konkurenciji mlađih kadeta Perčić Mark je zauzeo 3.mesto. U konkurenciji kadeta  Išpanović Luka je bio osmi a Avdić Dino je zauzeo 12.mesto.

Biciklisti Spartaka su zatim učestvovali na trci u Seksardu u Mađarskoj koja je održana 25. marta. Ponovo je najbolji plasman imala najmlađa takmičarka Perčić Nikolina u konkurenciji devojčica od 9 do 11 godina koja je zauzela 2. mesto. U konkurenciji mlađih kladeta Perčić Mark je zauzeo 8.mesto. Među kadetima Išpanović Luka je bio deveti a Avdić Dino je zauzeo 14.mesto

Treća trka na kojoj su učestvovali biciklisti Spartaka je Bonjhad u Mađarskoj koja je održana u nedelju  26. marta. U konkurenciji mlađih kadeta Perčić Mark je bio četrnaesti. Mešu kadetima Išpanović Luka je zauzeo 31.mesto a Avdić Dino 32.mesto. U konkurenciji juniora Skelić Nikola je osvojio 20. mesto.

Autor teksta: 
Custom Search