FK Elektrovojvodina osvojila Kup Gradskog fudbalskog saveza

Sre, 04.10.2017 - 21:25 -- dejan.vukovic

Elektrovojvodina – Vinogradar 1:0 (1:0)

Gradski stadion u Subotici. Gledalaca: oko 200. Sudija: Čapo Kristijan. Strelci: Drobina Danijel u 41. min.

Elektrovojvodina: Vasiljević, Irge, Taši, Purković, Tešić, Orlovac, Pletikosić, Jakšić, Matošić, Drobina (80. Milošević), Babičković (56. Lakić)

Vinogradar: Zarić, Salma (46. Vesnić), Gavrić (46. Lazić), Haško, Ostrogonac, Kujundžić, Nagel Č., Kaposta, Veselinov, Nagel Ž (53. Miletić)

Ekipa Elektrovojvodine osvojila je Kup Gradskog fudbalskog saveza Subotice pobedivši ekipu Vinogradara golom Drobine Danijela. Finale Kupa održano je na Gradskom stadionu u Subotici.

U samu završnicu plasirala se ekipa Elektrovojvodine član Gradske lige i ekipa Vinogradara koja se takmiči u Područnoj ligi. Početak utakmice pripao je ekipi Vinogradara koja je imala terensku inicijativu. Kako je meč odmicao Elektrovojvodina je uspela da se konsoliduje i sve češće je vršila pritisak ka golu protivnika. Do vodstva su došli u finišu prvog poluvremena tačnije u 41. minutu kada je Drobina savladao golmana Zarića.

Drugo poluvreme je počelo u napadima Vinogradara koji su želeli da dođu do izjednačenja, međutim ekipa Elektrovojvodine uspešno je kontrolisala utakmica i na kraju zasluženo došla do pehara namenjenog pobedniku Kupa Gradskog fudbalskog saveza. Stiče se utisak da su fudbaleri Elektrovojvodine više želeli pobedu.

Pehare i medalje finalistima i osvajačima Kupa uručili su Ivica Bošnjak, potpredsednik Gradskog fudbalskog saveza i sekretar Tadija Stantić. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search